Power of love: Παραβίασαν τους κανόνες και εισέβαλαν στο σπίτι των αγοριών!

Αρκετά τολμηρά αποδείχτηκαν τα κορίτσια του φετινού Power of Love, καθώς δεν δίστασαν να παραβιάσουν τους κανόνες από τις αρχές κιόλας του παιχνιδιού.

Στο αποψινό επεισόδιο, κάποια από τα κορίτσια αποφάσισαν να εισβάλουν απροειδοποίητα στο σπίτι των αγοριών. Πρόκειται για τις: Ζένια Σολδάτου, Ρένια Τσακίρη, Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Οι τρεις τους έφτασαν στην σκάλα, όμως μόνο η Ζένια και η Ρένια μπήκαν στο σπίτι των αγοριών. Όταν τους είπαν ότι θα “φάνε” κίτρινι

κάρτα, τόνισαν πως απλά τους επισκέφτηκαν για ένα “γεια”! Η Έλενα αργότερα εξομολογήθηκε πως δεν είναι τόσο τολμηρή για να παραβιάσει τους κανόνες.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στο σπίτι της αγάπης, έδωσε κίτρινη κάρτα στις δύο παίκτριες και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της γι’ αυτό που έκαναν: «Κάνατε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Ξέρετε ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Θέλω να δω τη Ζένια και τη Ρένια γιατί οι δυο τους πήραν πρωτοβουλία χωρίς να ρωτήσουν την παραγωγή και ήρθαν στο σπίτι των αγοριών. Με κάνατε να νιώθω άσχημα, γιατί πέρα από το ότι έχει κυρώσεις αυτή η κατάσταση, είναι σαν να μιλάω στα παιδιά μου, αλλά να θυμίσω σε όλους σας ότι οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι και όταν παραβιάζονται υπάρχουν οι κάρτες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Νέα δεδομένα για τη Δέσποινα Βανδή-Η μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά της

Keywords
Τυχαία Θέματα