Η make up artist της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Η Victoria Beckham είναι ωραιότερη από ποτέ. Για την ακρίβεια τα τελευταία χρόνια είναι υπέροχη σε αντίθεση με τα πρώτα της ως μέλος των Spice Girls. Θα μου πείτε μπορεί να της πηγαίνει που μεγαλώνει ή ακολουθεί πλέον πιστά τις τάσεις Ή έχει τη σωστή make up artist και facialist στο πλάι της που την συμβουλεύουν και την φροντίζουν.

Τελικά απ’ ότι μάθαμε ισχύει το τελευταίο. Η προσωπική της make up artist, Wendy Rowe

τα είπε όλα. Δεν κράτησε τίποτα για τον εαυτό της σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό Βρετανικό περιοδικό. Για την ακρίβεια μας ενημέρωσε έτσι ώστε να ακολουθήσουμε τα βήματα της Victoria.

Αρχικά χρησιμοποιεί ένα lip contour στο κέντρο των χειλιών ώστε να δείχνουν πιο πλούσια ακόμα και όταν δεν έχει απλώσει κραγιόν. Στη συνέχεια έχει δημιουργήσει καμπύλη στα φρύδια της που δημιουργεί ένα ωραιότατο “κάδρο” στο πρόσωπο της αλλά και τα μάτια της τα οποία με αυτό τον τρόπο δείχνουν μεγαλύτερα και πιο έντονα. Για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιεί ένα μπεζ eyeliner για περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο και ένα μαύρο μολύβι ματιών στην φυσική γραμμή του κάτω βλεφάρου το οποίο όμως είναι τόσο διακριτικό ώστε σχεδόν να μην φαίνεται. Εννοείται ότι απλώνει τουλάχιστον δύο στρώσεις μάσκαρα αφού οι γυριστές και πλούσιες βλεφαρίδες κάνουν θαύματα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 28 Σεπ, 2018 στις 1:22 πμ PDT

Στα ζυγωματικά, ένα σημείο που γενικά οι γυναίκες δεν προσέχουν ιδιαίτερα, δεν ακολουθεί την τεχνική του contouring αφού θεωρεί ότι είναι ξεπερασμένη αλλά και πολύ βαριά για ένα πρόσωπο ενώ παράλληλα το κάνει να δείχνει ψεύτικο και υπερβολικό. Αντίθετα απλώνει μια φυσική ροζ απόχρωση blush και φυσικά highlighter. H Rowe υποστηρίζει ότι η φυσική λάμψη στο πρόσωπο και κυρίως στο σημείο των ζυγωματικών αν γίνει με το σωστό προϊόν και τη σωστή ποσότητα είναι η λεπτομέρεια που θα χαρίσει μια νεανική όψη σε κάθε γυναίκα. Και αυτό συμβαίνει γιατί αυτομάτως όλο το πρόσωπο αποκτά την απαραίτητη φρεσκάδα.

Διαβάστε ακόμη:

To νέο eyebrow look της Kaia Gerber σηκώνει συζήτηση

Η κρέμα χεριών που πρέπει να βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα