Προβλέψεις Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Από σήμερα δεν θα έχεις νεύρα, ούτε θα εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, ούτε θα τα βάζεις με όλους για ασήμαντους λόγους και θα βλέπεις τη θετική πλευρά σε ότι και να σου συμβαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αποφάσισες να μην συνεχίσεις τις διαμάχες με τον σύντροφό σου και να μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα. Είσαι αποφασισμένη όμως να ξεκαθαρίσεις σύντομα όλα τα θέματα που υπάρχουν μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Στα επαγγελματικά σου αν και προσπαθείς πολύ, το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί με τίποτα. Αν όμως δεν τα

δώσεις όλα και δεν κουραστείς, πως θα πετύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν και στα ερωτικά σου το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει επίμονα και σου αρέσει πολύ, οι απογοητεύσεις που έχεις περάσει στο παρελθόν σε κάνουν επιφυλακτική.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Όταν σας πιάνει το πείσμα σας δεν αντέχεστε με τίποτα -ναι, ακόμα και αυτοί που σας αγαπούν και σας στηρίζουν πάντα, δε θέλουν με τίποτα να βρίσκονται δίπλα σας. Χαλαρώστε και ρίξτε τους τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Έχετε ρίξει σκληρή δουλειά το τελευταίο διάστημα και σύντομα θα ακούσετε ένα μεγάλο μπράβο. Το μόνο που δεν κυλάει όπως θέλετε στη ζωή σας είναι η προσωπική σας ζωή. Μήπως να ρίξετε εκεί πια το βάρος;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Βρείτε χρόνο μέσα στην ημέρα και βγείτε έξω με φίλους. Διασκεδάστε, χαλαρώστε και επιστρέψτε με περισσότερη όρεξη στη δουλειά σας. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχουν τα διαλείμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν και σας ενοχλεί που το τελευταίο διάστημα ακόμα και οι φίλοι σας αποφεύγουν να σας πουν την αλήθεια, ξέρετε καλά πως κατά βάθος φταίτε εσείς που δεν είστε σε διάθεση για κουβέντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Και εκεί που πιστεύατε πως όλα κυλούν τέλεια στη ζωή σας και δεν υπάρχει τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση θα σας αναστατώσει μαι ξαφνική ανατροπή. Χαλαρώστε, πάρετε βαθιές ανάσες και τακτοποιήστε το θέμα που θα προκύψει άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ήρθε η ώρα να δείξετε στους ανθρώπους που αγαπάτε πως έχετε ανάγκη από το ενδιαφέρον και τα χάδια τους, όσο κι αν ξέρετε πως αυτό δεν ταιριάζει στο αυτόνομο προφίλ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα θα περάσετε τέλειες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας -ναι, το έχετε μεγάλη ανάγκη. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που είχε περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα αρχίζει να χαμογελάει ξανά και αυτό σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα κάτι εξαιρετικό θα συμβεί και θα σας κάνει να χαρείτε και να χαμογελάσετε πλατιά. Ναι, η ζωή είναι γεμάτη ωραίες εκπλήξεις και ξέρει τι ακριβώς πρέπει να μας φέρει για να μας φτιάξει αυτόματα τη διάθεση.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα