Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εγώ και ο Φάνης δεν έχουμε υπάρξει απόντες από τα παιδιά μας»

Συνέντευξη στον Τηλεθεατή παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία μίλησε τόσο για επαγγελματικά, όσο και για προσωπικά της θέματα. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά της, τονίζοντας πως είναι η πρώτη φορά που εργάζεται πολλές ώρες και λείπει από κοντά τους, όμως δεν νιώθει ενοχές καθώς θα το κάνει για πολύ λίγο.

Διαβάσετ το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

-Είστε στο ίδιο κανάλι με το σύζυγο σας Φάνη Μουρατίδη και με πολλές ώρες γυρισμάτων κι οι δύο. Πώς λειτουργεί όλο αυτό για την οικογένεια σας;

«Πάμε μέρα μέρα. Λειτουργώ έτσι. Όταν έχεις ένα πρόγραμμα

όπως είναι το δικό μου, κάθε μέρα προσπαθώ να οργανώσω την επόμενη. Αυτό πολλές φορές πετυχαίνει, πολλές φορές δεν πετυχαίνει».

-Πόσων χρόνων είναι τα παιδιά σας;

«10 και 9 χρόνων».

-Είναι μικρά. Αισθάνεστε ότι τους λείπετε;

«Όχι, γιατί η δουλειά μας έχει αυτό το καλό, μπορεί να λείπεις ένα διάστημα και να είσαι μαζί τους όλη μέρα το επόμενο. Η σειρά τελειώνει τα γυρίσματα τον Δεκέμβριο. Αρα μετά είμαι μαζί τους. Δεν έχουμε υπάρξει απόντες. Είναι ίσως η πρώτη φορά που είναι τόσο έντονη η απουσία μας, αλλά είναι για μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχω ενοχές, έχω λίγο θέμα με το χάος του προγράμματος. Να μπορέσουν να γίνουν όλα και να γίνουν σωστά»

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: Η διαγωνιζόμενη που άφησε άφωνους τους κριτές με την ομορφιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα