Προβλέψεις Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε ότι θέλετε να φύγετε μακριά απ’ όλους και να πάτε κάπου να ηρεμήσετε και να καθαρίσει το μυαλό σας. Επειδή το έχετε πραγματικά ανάγκη φροντίστε να το κάνετε σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανυπομονείτε να τελειώσετε την δουλειά σας και να γυρίσετε σπίτι σας, γιατί υπήρχε πολύ ένταση και νιώθετε ακόμα το κεφάλι σας έτοιμο να εκραγεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιτέλους θα βρείτε την ηρεμία σας και θα χαλαρώσετε γιατί τις προηγούμενες μέρες δεν ήσασταν καλά ψυχολογικά. Σταματήστε να δίνετε μεγάλη αξία σε άτομα που δεν εκτιμάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάλλον

κάποια μέλη της οικογένειας σας φαίνεται να μην καταλαβαίνουν πως πρέπει να λύσουν ένα ζήτημα που έχει προκύψει και πρέπει να δείτε τι θα κάνετε. Διατηρείστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας.

ΛΕΩΝ

Θα κάνετε κάποιες αγορές που δεν σας είναι απαραίτητες αλλά αυτό θέλετε να κάνετε και όποιος σας πει όχι θα γίνει εχθρός σας. Παρόλα αυτά προσέξτε να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα γιατί θα έχετε σύντομα μεγάλο πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα περιουσιακά και τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα. Ψάξτε λύσεις με ανθρώπους που έχουν ειδίκευση πάνω σε αυτούς τους τομείς και μην κάνετε του κεφαλιού σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα ετοιμάσετε μια έκπληξη για τον σύντροφο σας, όμως σας ετοιμάζει και εκείνος. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο θα χαρείτε πολύ και θα περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθώντας να τακτοποιήσετε τον χώρο σας θα βρείτε κάποιες φωτογραφίες από την παιδική σας ηλικία και θα αναπολήσετε στιγμές από το παρελθόν που θα σας κάνουν να συγκινηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε αυτό που θέλετε χωρίς δισταγμό και χωρίς να φοβάστε τι θα πουν οι άλλοι. Η ζωή είναι δική σας και θα την ζήσετε όπως επιθυμείτε εσείς, όχι όπως θέλουν οι άλλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια παράπονα θα έχουν οι φίλοι σας από εσάς γιατί δεν προλαβαίνουν να σας δουν τον τελευταίο καιρό. Φροντίστε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο και βγείτε για ένα ποτό μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας αφήσουν ελεύθερο χρόνο και τα νεύρα σας δεν είναι καθόλου καλά. Αν δεν θέλετε να πείτε πράγματα που σίγουρα θα μετανιώσετε, κάντε λίγη υπομονή και όλα θα φτιάξουν σύντομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο και να αγαπάτε τους φίλους σας πρέπει να γίνεστε και λίγο σκληροί για να μην ξεπεραστούν τα όρια. Μια ήρεμη συζήτηση θα τους κάνει να καταλάβουν πως νιώθετε και τι ακριβώς ζητάτε και όλα θα πάνε καλά .

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα