Προβλέψεις Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είσαι πολύ κοντά στο να εκραγείς εξαιτίας της ψυχολογική πίεσης που υπάρχει στην δουλειά σου, σε συνδυασμό με τις τεταμένες σχέσεις που έχεις τελευταία με τον σύντροφό σου. Σε συμβουλεύουμε να το σκεφτείς διπλά και τριπλά πριν υψώσεις τη φωνή και θελήσεις να τα σπάσεις όλα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η αλήθεια είναι πως τα έχεις δώσει όλα στον επαγγελματικό σου στίβο το τελευταίο διάστημα και πια δεν θες να ακούς με τίποτα τη λέξη… δουλειά. Αν λοιπόν δεν θες

σήμερα να βρεθείς μπροστά σε εντάσεις που θα δημιουργήσεις εσύ, προσπάθησε να πάρεις ρεπό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αντί να θες να ξεσπάς στη δουλειά σου, που τελευταία έχουν γίνει πολλά που σε έχουν φτάσει στο αμήν, πήγαινε γυμναστήριο ή άρχισε ένα καινούργιο χόμπι. Θα νιώσεις αμέσως απίστευτη ενέργεια, θα επικεντρωθείς εκεί και θα τα ξεχάσει όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μην ονειροπολείς και μην σκέφτεσαι πως θα ήταν η ζωή σου έχοντας έναν σύντροφο στην καθημερινότητά σου που θα σε γεμίζει και δεν θα υπάρχει απλά για να σου γεμίσει τα κενά σου. Σου προτείνουμε να κλείσεις εκκρεμότητες γιατί αν δεν το κάνεις θα σε πάρει σύντομα η μπάλα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αντί να δίνεις συνεχώς δικαιώματα στον σύντροφό σου και να τον κάνεις να ζηλεύει και να σου δημιουργεί σκηνές, προσπάθησε να είσαι απόλυτα ξεκάθαρη μαζί του. Διαφορετικά θα χαθεί η εμπιστοσύνη και η σχέση σας θα τελειώσει άδοξα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ο πιο ενοχλητικός τύπος ανθρώπου για σένα είναι αυτός που τα ξέρει όλα και προσπαθεί να σου επιβάλλει την άποψή του. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στο γραφείο σου και αν δεν θες να τσακωθείς μαζί τους, προσπάθησε να είσαι χαλαρή και ήρεμη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Είσαι για ακόμα μια φορά στη φάση που τα έχεις βαρεθεί όλα και ανυπομονείς να τα διαλύσεις. Τις προηγούμενες έκανες την τελευταία στιγμή πίσω. Αυτή τη φορά άραγε τι θα κάνεις;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Προσπάθησε να τακτοποιήσεις το χάος που υπάρχει στη δουλειά σου για να μπορέσεις να χαρείς τις επόμενες ημέρες. Αν δεν το κάνεις άμεσα, σε βλέπουμε να περνάς την Κυριακή στο γραφείο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα θα έχεις πολύ μεγάλη ενέργεια και αν δεν θες να την ξεσπάσεις σε κάποιον… άτυχο, πήγαινε στο γυμναστήριο ή κανόνισε μια ερωτική βραδιά με τον σύντροφό σου. Προσοχή στην υγεία σου και στα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα δεν θα μπορείς με τίποτα να ελέγξεις τα λόγια σου. Γι’ αυτό πρόσεξε πολύ καλά να μην αποκαλύψεις πράγματα που δεν πρέπει σε όποιον απλά βρεθεί στο δρόμο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σε συμβουλεύουμε να μην δώσεις σήμερα συνέχεια σε διαφωνίες με συνεργάτες και φίλους σου. Αυτές, πρέπει να καταλάβεις καλά πως δεν οδηγούν πραγματικά πουθενά. Αν δεν μπορείς να τα βρεις μαζί τους, προχώρα παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν και όλα στη δουλειά σου πηγαίνουν λάθος και κανονικά θα έπρεπε να είχε κυριεύσει το άγχος, εσύ προτιμάς να σκέφτεσαι την ερωτική σου ζωή. Μα είναι πραγματικά να απορεί κανείς…

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα