GNTM: Αυτός είναι ο 25χρονος αδερφό της Ειρήνης Ερμίδου – Δείτε την μεγάλη ομοιότητα!

Πρόκειται για ένα κορίτσι που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star, Greece’s Next Top Model. Η ίδια από την πρώτη κιόλας audition εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από την Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό.

Ο λόγος για την Ειρήνη Ερμίδου, η οποία

είναι 19 ετών και κατάγεται από την Κομοτηνή. Η ίδια παίζει ποδόσφαιρο από την τετάρτη δημοτικού και μπήκε σε ερασιτεχνική ομάδα στα 17 της, όταν μετακόμισε για δύο χρόνια στη Γερμανία. Μάλιστα, της αρέσει να μαγειρεύει και να γράφει στίχους. Όπως είπε, πριν από τη συμμετοχή της στο GNTM, δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ξανά με το μόντελινγκ. Η φράση που έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνη είναι δύο λέξεις: “create yourself”.

Το επίδοξο top model, πριν από την είσοδο της στο σπίτι του διαγωνισμού, ήταν ιδιαίτερα ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά πυκνά δημοσίευε φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Η Ειρήνη έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της, αλλά και στον 25χρονο αδελφό της με τον οποίο πόζαρε αρκετές φορές. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η ομοιότητα τους είναι αρκετά μεγάλη.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Μεγάλος καβγάς στο GNTM! Οι φωνές που ακούστηκαν σε όλο το σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα