Κι όμως! Ο Στέλιος Κουδουνάρης έκλεισε το στόμα της Ιωάννας Σιαμπάνη με μονωτική ταινία

Είναι γεγονός πως ο δεύτερος κύκλος του My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Καθημερινά τα κορίτσια παρουσιάζουν στην κριτική επιτροπή το outfit της μέρας. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που διαγωνιζόμενες έρχονται σε αντιπαράθεση με τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, καθώς δεν συμφωνούν με τις παρατηρήσεις τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο χθεσινό επεισόδιο (19/11). Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης,

προέβαλε στο video wall της εκπομπής φωτογραφίες, με τις οποίες αποδεικνύει ότι η Ιωάννα Σιαμπάνη αρκετές φορές αντιγράφει outfits. Η παίκτρια υποστήριξε ότι τα ρούχα που επιλέγει, δεν τα αντιγράφει και στην συνέχεια έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε από το πλατό, θωρώντας πως οι κατηγορίες της απέδωσαν ήταν άδικες.

Το εν λόγω «επεισόδιο» συνεχίστηκε και στην σημερινή (20/11) εκπομπή, αφού η Ιωάννα Σιαμπάνη σε ότι της έλεγε ο Στέλιος Κουδουνάρης απαντούσε κάνοντας αντίλογο. Έτσι, ο κριτής για να κάνει πιο ανάλαφρο το κλίμα, σηκώθηκε από την καρέκλα του και της έκλεισε το στόμα με ταινία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστος Έλληνας δήλωσε: «Στο σχολείο ήμουν δακτυλοδεικτούμενος! Με μείωναν, με έκαναν να αισθάνομαι άσχημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα