Προβλέψεις Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες στις σχέσεις σας κάνουν να επαναξιολογείτε τον εαυτό σας. Είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των άλλων ή του εαυτού σας; Και το σημαντικό είναι ότι οι άλλοι ικανοποιούν τις ανάγκες σας; Ήρθε η ώρα να αναρωτηθείτε κατά πόσον αυτές οι απαιτήσεις είναι λογικές και πόσο μακριά πρέπει να πάτε για να τις εκπληρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Είστε αντιδραστικοί και πιθανόν χωρίς λόγο.Μάθετε από τα λάθη σας. Διαβάστε το χαρακτήρα των άλλων για να μάθετε γι ‘αυτά. Πάρτε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσετε

τις δημιουργικές φιλοδοξίες σας σήμερα. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τι πρέπει να αλλάξετε στο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Μπορεί να έχετε διακοπές στο μυαλό σας τώρα και είναι σίγουρα η ώρα να κάνετε σχέδια και κρατήσεις επίσης. Η απόσυρση από την εργασία για λίγο θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να φτάσετε σε μια οριστική απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Τα θέματα εργασίας μπορεί να είναι σοβαρά τώρα και είναι δική σας δουλειά να προσεγγίζετε αυτά τα ερωτήματα με μια πιο ειλικρινή προσέγγιση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε υπεύθυνοι, σημαίνει απλώς ότι υπάρχουν περισσότεροι τρόποι αντιμετώπισης ενός προβλήματος.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Η επιθυμία σας για έναν νέο νέο τρόπο ζωής είναι εκτός συγχρονισμού με αυτό που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά σήμερα.Τα έξοδα Χριστουγέννων μπορούν να σας ενοχλήσουν. Καλό θα ήταν να μην ξοδέψετε αλόγιστα και χωρίς φειδώ, αλλά να βάλετε λίγα χρήματα στην άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Αν απλά ανταγωνίζεστε κάποιον άλλο ή κάνετε κάτι τέτοιο για να τραβήξετε κάποια προσοχή, τα κίνητρά σας θα είναι λανθασμένα. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε μια πραγματική επιθυμία να μάθετε και να βελτιώσετε τον εαυτό σας αυτό θα μπορούσε να είναι μια πνευματική αφύπνιση μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες θετικές συνέπειες για σας.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Δεν είναι πραγματικά η κατάλληλη στιγμή για να πάτε ένα ταξίδι. Αντίθετα, πρέπει να περιμένετε τα κατάλληλα μηνύματα και να είστε βέβαιοι ότι έχετε τα χρήματα και τους άλλους πόρους για να καλύψετε κάτι τέτοιο. Σκέφτεστε να αποφύγετε μια συνήθεια που θα χάσετε χρήματα.Εστιάστε την ενέργειά σας και επιτύχετε κάτι μοναδικό μόλις τώρα που οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν σημαντικά τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Παρόλο που έχετε εμποδιστεί σε κάποιο επιχειρηματικό θέμα, μπορείτε να αισθανθείτε ότι υπάρχει μια εποικοδομητική κατάσταση των πραγμάτων. Μπορείτε γρήγορα να εδραιώσετε τη θέση σας.Χρηματοοικονομικά, μπορείτε να χειριστείτε τα οικονομικά σας με επιδεξιότητα, αλλά δεν υπάρχει καμία ζημιά στη λήψη συμβουλών από έναν επαγγελματία.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Στηρίξτε τη δική σας διανοητική λαμπρότητα και σταματήστε να ζητάτε βοήθεια, επειδή η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας τώρα θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεστε άλλους να σας δώσουν ένα χτύπημα στην πλάτη για να μάθετε πόσο καλή είναι η δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Είναι σημαντικό να προχωρήσετε πέρα από το επιφανειακό επίπεδο των σχέσεων για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη. Η φαντασία σας μπορεί να είναι άγρια σήμερα και μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα της κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Πρέπει να αναμίξετε τα πράγματα και να δημιουργήσετε μια αίσθηση περιπέτειας κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.Ίσως να ονειρεύεστε πολλές απομακρυσμένες τοποθεσίες και πώς μπορείτε τελικά να επιτύχετε μερικούς από τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Δεν είναι κακή ιδέα να έχουμε ένα σχέδιο στο νου μας.Για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, πρέπει να μειώσετε τα περιττά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Θεωρείτε απαραίτητο να μεταφέρετε πληροφορίες σε άλλους, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι διεγραμμένες γραμμές δεν διευκολύνουν την σωστή αφομοίωση των πληροφοριών που προσφέρετε. Η επικοινωνία και η μεταφορά, επομένως, είναι θέματα επί του παρόντος.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα