Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

ΚΡΙΟΣ
Το Σύμπαν σας υπόσχεται ερωτικές στιγμές! Οι αδέσμευτοι έχουν πιθανότητες να γνωρίσετε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους. Οι εξελίξεις θα σας καλέσουν να δείξετε αντοχή και πειθαρχία αναφορικά με τα προβλήματα της οικογένειας.


ΤΑΥΡΟΣ
Αποδεχτείτε τις προκλήσεις δραστηριοποιηθείτε και ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας. Οι όψεις της ημέρας φαίνεται να μην ευνοούν την αισθηματική σας ζωή. Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα εμφανιστούν ευκαιρίες για εργασιακή εξέλιξη και μια τάση για προσεγμένη διατροφή. Μια συναισθηματική αντίθεση ίσως σας χαλάσει

προσωρινά τη διάθεση. Η υποψία σας κάνει ν’ αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εμπλοκή ανάμεσα σε σταδιοδρομία, συναίσθημα και φιλίες δημιουργεί ένα γόρδιο δεσμό. Ο σύντροφος με πολλούς τρόπους ανοίγεται μπροστά σας κάνοντας τη μέρα σας ερωτική! Τα συναισθήματά σας απογειώνονται!
ΛΕΩΝ
Δείξτε αυτοσυγκράτηση και ηρεμία. Οι «σκληρή» αντίθεσή σας με το περιβάλλον σας οριοθετεί ένα αδιέξοδο. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε απολαύστε με τον αγαπημένο σας κάποιες ευχάριστες στιγμές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την πρόοδο των ωρών της ημέρας ίσως συνειδητοποιήσετε πως η κοινωνική σας θέση και τα διάφορα «πρέπει» σας καλούν ν’ αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ο σύντροφός σας, σας αποδεικνύει με κάθε τρόπο τη στοργή και την αγάπη του. Μην είστε ανασφαλείς στη σχέση σας. Δείτε τα πράγματα απ’ τη θετική όψη.
ΖΥΓΟΣ
Μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις και άκοπα κέρδη απελευθερώνει η σημερινή μέρα. Τα συναισθήματά σας προβλέπεται αστρολογικά για σήμερα να είναι έντονα και υπάρχουν αρκετές προοπτικές για την εξέλιξη κάποιας σχέσης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρουσιάζεστε εσωστρεφείς θέλοντας να προστατεύσετε το συναισθηματικό σας κόσμο από βαθιές πληγές. Η στάση αυτή δεν βοηθά τη σχέση σας. Καθώς επιδιώκετε σήμερα την προώθηση της καριέρας σας προσπαθείτε να ωφεληθείτε από τις διασυνδέσεις και την επιρροή συνεργατών φίλων και συντρόφων.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ζόρικα τα πράγματα προβλέπονται για εσάς σήμερα. Κάποιες αναποδιές στο χώρο δουλειάς σας αναγκάζουν σε συσκέψεις και συνεχείς προβληματισμούς. Στα αισθηματικά θα δώσετε έμφαση! Κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις και αισθηματικές συναντήσεις θεωρούνται δεδομένες κατά τη διάρκεια της μέρας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυξημένη θα είναι σήμερα η αυτοπεποίθησή σας και είναι φυσικό να αισθανθείτε για κάποιες στιγμές ότι είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Συμπαρασταθείτε στις ανασφάλειες του συζύγου σας. Η διασκέδαση σας θα συμβάλλει στην ανανέωση του ερωτικού σας δεσμού.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα σας είναι σχετικά εύκολο να διαπιστώσετε πως οι πλανητικές τις επιδράσεις φέρνουν θετικά μηνύματα για τη βελτίωση της αισθηματική σας ζωής. Οι νέες προοπτικές της καριέρας σας και ο σχεδιασμός που δρομολογείτε θα απαιτήσουν πολύ κόπο και προσπάθεια από μέρους σας.
ΙΧΘΥΣ
Επιστρέφοντας σήμερα στις δουλειές σας θα διαπιστώσετε πως η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Κρατήσετε σταθερή τη θέση σας και μην τους προβληματίζετε.

Eυχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα