Προβλέψεις Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Οι ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που έχετε να δείτε καιρό θα κινηθούν σε θετικά πλαίσια και ότι συγκρούσεις είχατε στο παρελθόν θα τις ξεχάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε πιεσμένοι γιατί έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε. Τι θα λέγατε να προσπαθούσατε να βάλετε ένα πρόγραμμα;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι πολύ όμορφο θα γίνει που περιμένετε εδώ και καιρό με μεγάλη ανυπομονησία.Φροντίστε να το ευχαριστηθείτε γιατί είναι κάτι που θέλατε πάρα πολύ και τώρα έφτασε η κατάλληλη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τελευταία εσείς

και το άγχος έχετε γίνει αυτοκόλλητοι γιατί όμως;Αφού γνωρίζετε πολύ καλά πως όλα θα κυλήσουν όμορφα αφήστε το άγχος και να είστε αισιόδοξοι.

ΛΕΩΝ

Μην παίρνετε θέση για θέματα που δεν σας αφορούν.Καλύτερα να μην μιλήσετε παρά να βρεθείτε μπλεγμένοι έστω και άθελα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θέματα της δουλειάς σας έχουν περάσει και στο σπίτι σας με αποτέλεσμα να έχετε εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι σας. Μα γιατί το κάνετε αυτό;

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε για λίγο τα πολλά ξενύχτια γιατί μάλλον το έχετε παρακάνει και η υγεία σας δεν είναι και στα καλύτερα της. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φαίνεται πως όλα κυλούν ομαλά στη ζωή σας, όμως στο μυαλό σας έχετε κάποιες ανησυχίες και φόβους.Μιλήστε σε ένα κοντινό σας πρόσωπο ώστε να σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ηρεμία είναι κάτι που επιθυμείτε το τελευταίο διάστημα στη ζωή σας αλλά δεν σας αφήσουν να ησυχάσετε πρόσωπα και καταστάσεις.Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις λόγω της δουλειάς σου φαίνεται να έχουν εκνευρίσει το ταίρι σου γιατί δεν μένει ελεύθερος χρόνος για να βρεθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πως να μην χάσετε την υπομονή σας όταν βλέπετε να υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο εις βάρος σας στην δουλειά σας; Κάτι πρέπει να κάνετε όμως, μην μείνετε αμέτοχοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Δέχεστε πολλά μηνύματα αγάπης από έναν κρυφό σας θαυμαστή και η χαρά σας είναι απίστευτη. Σύντομα θα μάθετε ποιος είναι και θα ανταποδώσετε και εσείς.

Καλημέρα,Καλό Σαββατοκύριακο!!

Keywords
Τυχαία Θέματα