Ειρήνη Παπά: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα της Ειρήνης Παπά κάνει τον γύρο του διαδικτύου για δυσάρεστους λόγους. Έχουν γραφτεί διάφορα για την κατάσταση της υγείας της, ενώ δημοσίευμα την ήθελε να έχει “φύγει” από τη ζωή.

Η ανιψιά της σπουδαίας ηθοποιού, Μέλια Τατάκη μίλησε στην Athens Voice και την Αθηνά Γκόρου και δήλωσε λυπημένη για τα όσα έχουν γραφτεί. Όσο για την κατάσταση της θείας της, Ειρήνης Παπά, ανέφερε: «Είμαστε πολύ λυπημένοι. Από χθές το βράδυ μας παίρνουν τηλέφωνο να μας συλλυπηθούν για έναν άνθρωπο

που δεν είναι νεκρός. Παρουσιάζεται μια θλιβερή εικόνα μιας γυναίκας που, σε αντίθεση με αυτό που γραφεται, ζει με αξιοπρέπεια, δύναμη και περιβάλλεται από πολλή αγάπη. Ναι, η Ειρήνη έχει Αltzheimer’s. Η αρρώστια δεν είναι ντροπή και μπορεί να συμβεί αναπάντεχα στον καθένα. Εδώ και πέντε χρόνια το έχουμε χειριστεί με ιδιαίτερη προσοχή και πάντοτε διακριτικά. Γιατί να γράφονται τώρα τόσες ανακρίβειες; Χωρίς οι αρθρογράφοι να μπαίνουν καν στον κόπο να επαληθεύσουν τις “πληροφοριες” τους».

«Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και αυτό μας έχει στεναχωρήσει πολύ. Η ίδια κρατούσε πάντοτε την ιδιωτική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς τώρα που νοσεί. Είναι η αδελφή της μητέρας μου. Η αγαπημένη μου θεία. Έχει πάντα την απόλυτη αφοσίωση και τη φροντίδα μου και την αγάπη όλων των ανηψιών της. Το ότι είναι ζωντανή και σε ζηλευτή φυσική κατάσταση και ότι καταφέραμε να γιορτάσουμε για 89η φορά τα γενέθλιά της, είναι μόνο από αγάπη», ανέφερε στη συνέχεια, τονίζοντας πως την ηθοποιό φροντίζουν η οικογένεια της, τρεις γυναίκες και ένας φυσιοθεραπευτής, που την γυμνάζει συστηματικά 5 φορές την εβδομάδα. Έτσι, διέψευσε τα σενάρια που τη θέλουν να είναι παραμελημένη.

Διαβάστε ακόμη:

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: “Μακάρι να είχα σχέση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη”

Keywords
Τυχαία Θέματα