Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε για το νυφικό της από διαδικτυακή της φίλη!

Στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, αναρτήθηκαν αρκετά στιγμιότυπα από τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Μάλιστα, εικόνες από τον γάμο δημοσίευσε και το ερωτευμένο ζευγάρι, στους προσωπικούς του λογαριασμούς.

Η Χριστίνα, ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της, δημοσίευσε και μια εικόνα με τη πίσω όψη του νυφικού της. Η πλάτη της ήταν ακάλυπτη στη δεξίωση, ενώ στην εκκλησία φρόντισε να την

καλύψει με το εντυπωσιακό πέπλο που επέλεξε. Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε σε κάποιους από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να το σχολιάσουν.

Μάλιστα, μια από τις followers της, της έγραψε: «Τα΄παμε και τα ξανά’ παμε, να ζήσετε μέχρι τα βαθιά γεράματα… αλλά το νυφικό, μάπα. Το πίσω μέρος και το πλάι, έμοιαζε με μαγιό. Δε νομίζω ότι ταίριαζε με θρησκευτικό μυστήριο. Δεν είχες καμία ανάγκη να προβάλεις το γυμνό σου σώμα για να εντυπωσιάσεις. Το χαμόγελό σου και μόνο, αρκούσε. Λες και η Κριθαριώτη σου το έκανε επίτηδες για να σε κάψει. Μην κοιτάς το τι σου λένε οι κόλακες. Δες όλες τις φωτογραφίες ήρεμα και μόνη σου. Σκέψου καθαρά και θα δεις την υπερβολή του γυμνού. Οι άντρες δεν κρατιούνται έτσι».

Η Χριστίνα διάβασε το σχόλιο της και της απάντησε: «Φίλη μου, αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι που σχολιάζουν το νυφικό μου, απλά για να σας γλιτώσω από το χρόνο, να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το πάρτι της βραδιάς, ενώ στην εκκλησία φορούσα μακρύ πέπλο που κάλυπτε την πλάτη μου. Απλώς το αναφέρω βέβαια, μιας και ο σεβασμός μου προς το μυστήριο πηγάζει από την καρδιά μου και όχι από το μακρύ μου πέπλο. Να είστε όλοι καλά».

Διαβάστε το διάλογο που είχε με follower της:

Δείτε ακόμη:

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: “Μακάρι να είχα σχέση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη”

Keywords
Τυχαία Θέματα