Προβλέψεις Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Θα είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και έννοιες και θα αφήσετε πίσω παλιές πεποιθήσεις σας. Η καριέρα σας είναι ακόμα στο προσκήνιο και έχει την μεγαλύτερη σημασία για σας από όλα στη ζωή σας. Κάποιες υποχρεώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σας πελαγώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Γνωρίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε πολλές περισσότερες ευθύνες και αυτή η σκέψη είναι απολύτως τρομακτική. Εάν εργάζεστε ή σπουδάζετε, αυτή είναι μια περίοδος προώθησης. Θα μάθετε γρήγορα ότι οι συναισθηματικές αποφάσεις σε επαγγελματικό

πλαίσιο δεν λειτουργούν καθόλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Πολλά χρέη θα κάνουν την εμφάνισή τους και πολλά χρήματα θα ξοδευτούν παρορμητικά.Στέκεστε σε κάποια προηγούμενη ενοχή ή ντροπή και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει ό, τι συνέβη -αναφερόμαστε για ένα θέμα που αφορά στα προσωπικά σας και σας απασχολεί συνεχώς. Ξεχάστε το παρελθόν και επικεντρωθείτε πλήρως στο τώρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Πρέπει να αντιστρέψετε την συνείδησή σας και να κοιτάξετε προς το καλό.Η εξάλειψη των πτυχών της προσωπικότητάς σας και του τρόπου ζωής σας είναι απαραίτητες εάν πρόκειται να βρείτε την ευτυχία που αναζητάτε.Ναι, ο δρόμος δεν είναι σε καμία περίπτωση στρωμένος με ροδοπέταλα.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Να είστε σαφείς σχετικά με τα πρότυπα που έχετε ορίσει για εσάς.Μπορείτε να αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα όταν τα χρήματα έχουν λύσει κάποια προβλήματα και χρέη που σας ταλαιπωρούσαν. Η ανάκαμψη θέλει σχέδιο και στρατηγική. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει η επιθυμία της ολοκλήρωσης. Ο άνθρωπος που βρίσκεστε τώρα δεν σας καλύπτει σε ουσιαστικά πράγματα και ψάχνετε κάτι διαφορετικό. Ο φόβος όμως μήπως χάσετε όλα όσα έχετε σαν κάνει να μένετε σε μια σχέση που δεν σας προσφέρει απολύτως τίποτα.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Κάποιες αμφιβολίες για τη δουλειά και την προσωπική σας ζωή θα έρθουν σήμερα στην επιφάνεια. Δεν είστε ευχαριστημένοι με όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και όλο ψάχνετε έναν τρόπο για να τα αλλάξετε. Ένα πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον θα σας βοηθήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε πια να συνεργαστείτε με εκείνους τους “ανώτερους” που αγνοούσαν προηγουμένως τα αιτήματα ή τις συμβουλές σας.Είναι καιρός να εξετάσουμε μακροπρόθεσμα σχέδια για μελλοντικά κέρδη. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και ριψοκίνδυνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Θα είναι μια απίστευτα δημιουργική ημέρα. Παρόλα αυτά καλό θα είναι το επόμενο διάστημα να μην εργάζεστε πολύ σκληρά. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από όλες τις υποχρεώσεις και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας που τελευταία τον είχατε παραμελήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Αν και όλα είναι τέλεια στη ζωή σου δεν σου αρέσει τίποτα και πάντα ψάχνεις ευκαιρίες για να γκρινιάζεις και να τα βάζεις με όλους και με όλα. Η συμπεριφορά σου να ξέρεις πως θα γίνει αντικείμενο συζήτησης από φίλους και συγγενείς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Κάποια προβλήματα το σπίτι και την οικογένειά σας θα σας κάνουν να έχετε υπερβολικές αντιδράσεις χωρίς λόγο. Ναι, τελευταία τα νεύρα σας είναι τεντωμένα και πάντα ξεσπάτε σε άλλους. Ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε και να απολαύσετε όλα όσα έχετε πετύχει στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Προσέξτε που επενδύετε τα χρήματά σας και τι αγορές κάνετε. Αν συνεχίσετε έτσι σύντομα θα μείνετε ταπί. Ένας φίλος θα χρειαστεί τη βοήθειά σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζει. Ευκαιρία να βγείτε και να διασκεδάσετε.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα