Τα 4 απαραίτητα make-up tips για να λάμψετε στις γιορτές από τη Stella Maxwell!

Με αυτά τα 4 απλά βήματα και απαραίτητα make-up tips, δημιουργήστε το κατάλληλο μακιγιάζ για κάθε στιγμή της ημέρας και γίνεται η πρωταγωνίστρια κάθε περίστασης! Δημιουργήστε το απόλυτο glamorous look όπως της Stella Maxwell, global ambassador της Max Factor και παγκοσμίου φήμης supermodel, που θα σας συνοδεύσει από το πρωί έως το βράδυ.

1

Ξεκινήστε την ημέρα σας με φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα

Με το Healthy Skin Harmony Foundation και χάρη στην έξυπνη φόρμουλα που προσφέρει 24-ωρη ενυδάτωση, αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF20 και έλεγχο της γυαλάδας, χαρίζει μια ημι-ματ όψη ενώ καταπολεμά τις επιπτώσεις του άγχους στην επιδερμίδα, για να εξασφαλίσει ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τη Stella Maxwell, είναι απαραίτητο για να αποκτήσει η επιδερμίδα μια υγιή λάμψη: «Χρησιμοποιώντας το Healthy Skin Harmony Foundation, λέω αντίο στην κουρασμένη όψη και επιτυγχάνω μια υγιή λάμψη στην επιδερμίδα μου. Επιπλέον, μου αρέσει το ημι-ματ αποτέλεσμα που χαρίζει ενώ παράλληλα προσφέρει επαρκή κάλυψη αφήνοντας το δέρμα μου να αναπνέει!» Εφαρμόστε το χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά σας και πραγματοποιώντας κυκλικές κινήσεις, ώστε να επιτύχετε ένα φρέσκο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας.

2 Μετά το foundation χρησιμοποιήστε το Crème Bronzer σε όλο το πρόσωπο

…για να δημιουργήσετε μια υπέροχα φυσική, μαυρισμένη επιδερμίδα ή για να δώσετε λάμψη στα ζυγωματικά σας. Απλώστε το με ένα μεγάλο μαλακό πινέλο στη γραμμή των μαλλιών και στη συνέχεια κάντε ένα απαλό πέρασμα ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά καθώς και στην περιοχή του λαιμού και το ντεκολτέ.

3 Δημιουργήστε ένα ακαταμάχητο βλέμμα για κάθε στιγμή της ημέρας και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Με τη νέα παλέτα Smokey Eye Matte Drama Kit θα δημιουργήσετε το απόλυτο glamorous, smokey-eye look! Δώστε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα σας με τη Lash Crown Mascara και ζήστε μια μοναδική εμπειρία μεταμόρφωσης των βλεφαρίδων σας! Το πρωτοποριακό της βουρτσάκι, με το χαρακτηριστικό στέμμα στην άκρη του, είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ομοιόμορφα όγκο στις ρίζες των βλεφαρίδων, ένταση και διαχωρισμό στις άκρες Η Stella Maxwell αποκαλύπτει γιατί δεν την αποχωρίζεται ποτέ: «Όταν βάφομαι μόνη μου, θέλω να επικεντρώνομαι στα μάτια. Ο όγκος, το μήκος και ο διαχωρισμός είναι τα τρία απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει μια μάσκαρα.» Εφαρμόστε τη μάσκαρα ξεκινώντας από τη βάση των βλεφαρίδων και προσθέστε περισσότερες στρώσεις για να επιτύχετε ακόμα μεγαλύτερο όγκο.

4 Από ένα ολοκληρωμένο glamorous look δεν μπορεί να λείπει η άψογη εμφάνιση στα χείλη!

To Colour Elixir Honey Lacquer δημιουργήθηκε για να προσφέρει στα χείλη σας ένταση, λάμψη και απαλότητα. Ένα μοναδικό προϊόν, τρία ακαταμάχητα lip effects: το χρώμα ενός κραγιόν, η λάμψη ενός lip gloss και οι ενυδατικές ιδιότητες ενός lip balm! Η Stella Maxwell έχει πάντα στην τσάντα της ένα Colour Elixir Honey Lacquer, είτε ταξιδεύει, είτε για τη νυχτερινή της έξοδο. Ανακαλύψτε τις πέντε αποχρώσεις του Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer και αναδείξτε την πιο glamorous πλευρά του εαυτού σας. Εφαρμόστε το στο άνω χείλος με μικρές ανοδικές κινήσεις και στο κάτω χείλος με μικρές καθοδικές κινήσεις για ένα εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα.

The post Τα 4 απαραίτητα make-up tips για να λάμψετε στις γιορτές από τη Stella Maxwell! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα