Nomads Τελικός: Μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού η Αποστολία Ζώη!

Μετά από τρεις μήνες το Nomads έφτασε στο τέλος του. Ο αποψινός τελικός τα είχε όλα, εξομολογήσεις, αποκαλύψεις από τους παίκτες που ακούστηκαν για πρώτη φορά και φυσικά την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Οι τρεις φιναλίστ, ο Γιώργος Μαυρίδης, η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός έδωσαν “μάχη” με σκοπό τη νίκη. Αγωνίστηκαν αρχικά σε πέντε διαφορετικά αγωνίσματα – τα οποία αποτελούσαν και το πρώτο μέρος τους τελικού – . Ο παίκτης που συμπλήρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία σε αυτά τα αγωνίσματα βρέθηκε εκτός και δεν συμμετείχε στο δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού.

O

Γιώργος Μαυρίδης ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία γι΄ αυτό και βρέθηκε στην τρίτη θέση. Η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός έπαιξαν σε ένα νέο αγώνισμα, από το οποίο θα προέκυπτε ο νικητής. Τελικά, η τραγουδίστρια κατάφερε να περάσει μπροστά και να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του Nomads.

Η Αποστολία Ζώη κέρδισε το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ! Η τραγουδίστρια ιδιαίτερα συγκινημένη αφιέρωσε το έπαθλο στον μπαμπά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα