Προβλέψεις Πέμπτη 18 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν και τα πράγματα κυλούν τέλεια στο φιλικό, οικογενειακό και ερωτικό επίπεδο, δεν συμβαίνει το ίδιο στα επαγγελματικά σας. Θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα που σίγουρα θα σας δημιουργήσουν απίστευτη ένταση και εκνευρισμό. Υπομονή, σε λίγο θα λυθούν όλα και θα ηρεμήσετε ξανά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μην παρασύρεστε από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας και μην ενθουσιάζεστε με το παραμικρό. Κρίνετε και φιλτράρετε καλά τα

υπέρ και τα κατά πριν ενδώσετε σε κάποια πρόταση που θα σας γίνει από άτομο στη δουλειά σας. Ίσως να κρύβει κάποια παγίδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Προσπαθήσατε και κοπιάσατε πολύ το τελευταίο διάστημα για να στρώσουν τα πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Καιρός πια να πατήσετε το Pause και να πάρετε τις ανάσες που τόσα σας έχουν λείψει. Μην συνεχίζετε στον ίδιο ρυθμό γιατί δεν θα αντέξετε για πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σας έχουμε πει πολλές φορές πώς είστε πολύ δυνατοί, δεν σας ρίχνουν τα εμπόδια που σας παρουσιάζονται και πώς πάντα βρίσκετε τον τρόπο να γυρίσετε υπέρ σας κάθε δυσάρεστη κατάσταση. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να δείξετε και την ανθρώπινή σας πλευρά; Ωραία η λογική αλλά ωραιότερο το συναίσθημα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα ερωτικά σας δεν κυλούν όπως θα θέλατε. Και γι’ αυτό φταίτε μόνο εσείς και αυτές οι δεύτερες σκέψεις που έχετε να ψάχνετε πάντα να βρίσκετε το λάθος σε κάτι που ρολάρει και μοιάζει τέλειο. Μην χάνετε το χρόνο σας άσκοπο και απολαύσετε υπέροχες ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αν και οι δεσμεύσεις δεν είναι το καλύτερό σας -ναι, μόλις πέσει στη συζήτηση η μονιμότητα και η σταθερότητα σας πιάνει δύσπνοια – σκεφτείτε καλά πριν αρνηθείτε την πρόταση του συντρόφου σας να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Οι σχέσεις εξελίσσονται και αυτό πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχετε μάθει στα δύσκολα. Ξέρετε πολύ καλά πώς αν δεν κουραστείτε τίποτα καλό δεν θα σας συμβεί. Μην απογοητεύεστε και μην χάνετε στιγμή το κουράγιο σας, αφού τώρα όλα δείχνουν πώς τα πράγματα στα οικονομικά σας, που σας απασχολούν πολύ το τελευταίο διάστημα, θα φτιάξουν. Επιτέλους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα θα σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που έχετε αδικήσει ή φερθεί άσχημα, άλλοτε επειδή το θέλατε και άλλοτε επειδή έτσι συνέβη. Δεν είναι κακό να αναγνωρίζετε τα λάθη σας, ούτε και να ζητάτε συγγνώμη. Πάρτε το τηλέφωνο και ξεκινήστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ένας έρωτας από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του και θα θέλει ξανά να σας διεκδικήσει. Όσο κι αν σας κολακέψει το γεγονός αυτό, σκεφτείτε καλά πριν ενδώσετε. Αξίζει να τα διαλύσετε όλα για κάτι που συνέβη στο παρελθόν; Η απόφαση είναι δική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Τα όρια δεν τα βάλατε όταν έπρεπε και γι’ αυτό τώρα έχει χαθεί η μπάλα. Μην απελπίζεστε, ποτέ δεν είναι αργά να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να δείτε με διαφορετικό μάτι τη ζωή. Αρχίστε από σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τα οικονομικά σας είναι αυτά που σας απασχολούν και σας αγχώνουν το τελευταίο διάστημα. Και δικαιολογημένα, αφού δεν έχετε περάσει εύκολα, όλο κάτι συνέβαινε και αναγκαζόσασταν να χαλάτε όσα είχατε με κόπο μαζέψει. Τα πράγματα όμως δείχνουν πώς όλα θα φτιάξουν. Λίγη υπομονή ακόμα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Έχετε αυτό το θέμα και το τελευταίο διάστημα δεν δείχνετε σε κανέναν τον πραγματικό σας εαυτό, παρά κρύβεστε πίσω από ρόλους που παίζετε τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένειά σας. Χαλαρώστε. Κανείς δεν θέλει το κακό σας.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 18 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα