Προβλέψεις Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν είσαι ελεύθερη σύντομα θα γνωρίσεις κάποιον που θα σου πάρει το μυαλό και θα σε ενθουσιάσει. Προσοχή: Μείνει μακριά από οικονομικές συναλλαγές και γενικά έξοδα που υπερβαίνουν κατά πολύ το budget σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να τακτοποιήσεις μια σειρά από επαγγελματικά θέματα προς όφελός σου και να ορκιστείς στον εαυτό σου πώς θα αποφεύγεις το επόμενο διάστημα τις σπατάλες. Διαφορετικά θα μείνεις… ταπί.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα περάσεις ένα τέλειο βράδυ με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερη, κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα έρθει στο δρόμο σου κάτι πολύ καλό. Άρχισε να κάνεις αποταμίευση γιατί θα προκύψουν κάποια έξοδα που θα σε αγχώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Στα οικονομικά σου θα δεχτείς το επόμενο διάστημα πολλές προτάσεις για να τα αυξήσεις. Πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί έτσι θα τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε βασανίζουν και σε αγχώνουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα υπάρξουν μια σειρά από εντάσεις και ρήξεις με τα αγαπημένα σου άτομα. Πριν πεις όμως ή κάνεις κάτι, καλό είναι να σκεφτείς καλά και να μην λειτουργήσεις αυθόρμητα. Στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα σου έχουμε πολύ καλά νέα. Αν είσαι ελεύθερη, ετοιμάσου να υποδεχτείς τον έρωτα στη ζωή σου -ναι, από στιγμή σε στιγμή θα σου χτυπήσει την πόρτα. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές γιατί θα έχεις σύντομα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ξέρουμε ότι αυτό το διάστημα έχει πολύ άγχος, όμως σε συμβουλεύουμε να το αφήσεις στην άκρη και να προσπαθήσεις να βρεις πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ευχαριστούν. Πες στον σύντροφό σου όλα όσα σε ενοχλούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτό το διάστημα σε συμβουλεύουμε να μην κλήσεις συμφωνίες στα επαγγελματικά σου και να μην αρχίσεις να σκορπάς τα χρήματά σου. Οι φίλοι σου είναι πάντα δίπλα σου και θέλουν το καλό σου, συζήτησε μαζί τους όλα όσα σε βασανίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αυτό το διάστημα είναι πολύ καλό για υπογραφές συμβολαίων αλλά και για τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων. Αν υπάρχουν αυτά στη ζωή σου προσπάθησε να τα ρυθμίσεις όλα. Προσοχή στην υγεία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σου προτείνουν κάποια οικονομική συμφωνία, που σου προτείνουμε να μην βιαστείς να πεις το ναι, αλλά να την ξανασκεφτείς. Βρες μια δραστηριότητα που σε χαλαρώνει και κάντην.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα ασχοληθείς πολύ με οικογενειακά θέματα. Προσπάθησε όμως να διατηρήσεις μια ουδέτερη στάση, γιατί ίσως η βοήθειά σου παρεξηγηθεί από κάποιους. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει βελτίωση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές που θα είναι προς το συμφέρον σου, ενώ μια σειρά από οικονομικά θέματα αρχικά θα σε αγχώσουν, όμως σύντομα θα βρεις τρόπος για να τα καλύψεις.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα