The Voice: Αυτός είναι ο παίκτης που «τρέλανε» τον Πάνο Μουζουράκη! Γύρισε στο πρώτο δευτερόλεπτο

Την περασμένη εβδομάδα, το μουσικό talent show The Voice Of Greece επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ. Στην κριτική επιτροπή κάθισαν και φέτος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης, οι οποίοι έχουν στόχο να βρουν την επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας.

Στο

χθεσινό (9/10) επεισόδιο του μουσικό διαγωνισμού υπήρξε μια μεγάλη αλλαγή, αφου μπήκε σε εφαρμογή το «Block Button». Μια μεγάλη έκπληξη που αλλάζει όσα γνωρίζαμε έως σήμερα για τις blind auditions. Αν κάποιος από τους τέσσερις coaches άκουγε μια φωνή, που του αρέσει πάρα πολύ και πίστευε ότι κάποιος από τους άλλους τρεις θα γυρίσει την καρέκλα του για να του τον «κλέψει», μπορούσε να τον μπλοκάρει πατώντας ένα κουμπί. Με το πάτημα αυτό του στερoύσε το δικαίωμα να τον διεκδικήσει.

Ωστόσο σήμερα, ο Παναγιώτης Ωμέγα ανέβηκε στην σκηνή του διαγωνισμού και εντυπωσίασε τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος γύρισε την καρέκλα του από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Εντούτοις, ο διαγωνιζόμενος δεν εντυπωσίασε μόνο τον Πάνο Μουζουράκη, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου, η οποία σχολίασε: « Το ραπάρισμα που έκανες ήταν καταπληκτικό, για το ενάμιση λεπτό που είχες στη διάθεση σου»!

«Παναγιώτη μου κάπου σε ξέρω», αναρωτήθηκε ο Πάνος Μουζουράκης και ο παίκτης απάντησε: «Ήμασταν μαζί σε ένα φιλανθρωπικό show, στο Tokio Theatre», και τότε ο κριτής αποκρίθηκε με χιούμορ: «Τι έχω πάθει φέτος και έχω ξεχάσει όλα τα μέρη και δεν ξέρω που πάω;».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος έκανε την κριτική του: «Παναγιώτη, είχες πάρα πολύ καλή αίσθηση του ρυθμού… Πάρα πολύ καλή! Και στα κουπλέ και στο ρεφρέν. Παρόλο που στο ρεφρέν είχες κάνει τονικά λάθη, αισθάνθηκα ότι ξέρεις να τραγουδάς και με έπεισες. Παρόλο που είχες κάνει αυτά τα λάθη, κατάλαβα πως είναι κάτι που έχει να κάνει με το πως ακούς εκεί και πως έχεις βάλει τη φωνή σου, μέσα σε αυτό το ηχητικό σύνολο. Αλλά, αυτό που με συνεπήρε είναι η ενέργειά σου και πόσο πίστευες αυτά που έλεγες».

Ο Παναγιώτης Ωμέγα αναφέρθηκε με λίγα λόγια στο βιογραφικό του λέγοντας: «Γράφω δικά μου κομμάτια, έχω ως στόχο να δίνω τραγούδια και σε άλλους καλλιτέχνες, αλλά και να ερμηνεύω τα δημιουργήματα μου. Ξεκίνησα σαν μουσικός του δρόμου και έπαιζα για τέσσερα χρόνια. Στην πορεία έφτιαξα ένα σχήμα και υπάρχουν κάποιο μουσικοί μου με συνοδεύουν στα lives μου. Με αυτό τον τρόπο βιοπορίζομαι».

Τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσαν «μάχη», για να τους επιλέξει ο διαγωνιζόμενος και τελικά κέρδισε ο πρώτος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το The Voice Of Greece:

Δείτε ακόμη: Μαρία Ηλιάκη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συντρόφου της σε μορφή insta-story βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα