Η εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο hair look της Amber Heard στα American Music Awards

Χθες βράδυ στο Μicrosoft Τheater του Los Angeles μαζεύτηκε όλο ο καλός κόσμος αφού πραγματοποιήθηκε η απονομή των American Music Awards. Οι celebrities εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. Αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός: Να καταπλήξουν τα πλήθη, να συζητηθούν, να κάνουν το πέρασμα τους μέχρι την επόμενη φορά, που δεν είναι μακριά όλο και κάποιο κάλεσμα θα έχουν μέσα στο μήνα.

Στα παρασκήνια make up artists και hairstylists έβαλαν

τα δυνατά τους και όλη τους την έμπνευση προκειμένου να δημιουργήσουν looks που λίγες ώρες μετά (όπως είναι μοιραίο) θα έκαναν την εμφάνιση τους σε ιστιοσελίδες που ακολουθούν και παρακολουθούν αρκετά εκατομμύρια μάτια. Από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη.

Οι διάσημες κυρίες είχαν την τιμητική τους αφού ακολούθησαν πιστά τα trends της σεζόν και κάποιες από αυτές συζητήθηκαν έντονα αφού το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως αυτή που είδαμε στο hair look της Amber Heard.

Αρχικά είδαμε τα wet μαζεμένα μαλλιά της αλλά δεν προσέξαμε τη λεπτομέρεια που κρυβόταν στο πίσω μέρος καθώς και στη χωρίστρα.

Ο προσωπικός της hairstylist Adir Abergel έκανε μια εναλλακτική πλεξούδα και στην αυστηρή χωρίστρα της στο πλάι, δημιούργησε μία ακόμα μικροσκοπική πλεξούδα μέσα στην οποία υπήρχε μπλεγμένο ένα χρυσό νήμα. Η απόχρωση δεν ήταν τυχαία αφού ο Abergel την συνδύασε με το χρυσό Ralph & Russo Couture φόρεμα της όσο και με τα Beladora & Messica κοσμήματα.

Σημείωση: Λαμπερή ήταν και η επιδερμίδα της Heard με έξτρα ενυδατικό φον ντε τεν και shimmer στα ζυγωματικά και κάτω από το τόξο των φρυδιών.

Golden Girl η Heard!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 9 Οκτ, 2018 στις 3:35 μμ PDT


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 9 Οκτ, 2018 στις 4:39 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί οι make up artists χρησιμοποιούν πάντα δύο διαφορετικές mascara;

Τα 10 εναλλακτικά nude manicure της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα