Προβλέψεις Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας, να δείτε τι λείπει και να δείτε ποιο είναι το αναξιοποίητο δυναμικό για να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές. Με όλη αυτή την πίεση που βάζετε στον εαυτό σας, δεν θα εκτιμήσετε κανέναν άλλον που προσπαθεί να σας επηρεάσει αυτή τη στιγμή. Στη μάχη μεταξύ της ελευθερίας και της υποχρέωσης, είναι πολύ πιθανό ότι η υποχρέωση θα επικρατήσει.Πρέπει να εξισορροπήσετε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας. Θέλετε να είστε σαφής στις σχέσεις σας αλλά στέλνετε μικτά μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μην βασίζεστε

σε συνεργάτες ή φίλους για να λύσετε ένα πρόβλημα. Ακούστε τη συμβουλή τους, αλλά εσείς είστε αυτοί που πρέπει να το λύσετε. Δεν πρέπει να είστε χαλαροί με τα οικονομικά σας. Συμπληρώστε τις λεπτομέρειες ενός προϋπολογισμού ή σε κάποιο άλλο σημαντικό έγγραφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Τα ταξίδια και τα επιχειρηματικά σχέδια μπορεί να πάνε λίγο πίσω, καθώς πρέπει να τα αναβάλλετε προσωρινά. Μην ανησυχείτε όμως καθώς θα τα πραγματοποιήσετε στο μέλλον.Ένα σεμινάριο, μια ομάδα μελέτης στο χώρο εργασίας ή άλλες νέες μορφές μάθησης θα είναι ευχάριστες.Σήμερα είναι μια ημέρα για την εμβάθυνση του ενδιαφερόντος σας για φιλίες, αλλά πρέπει να συμπεριλάβετε και οικογένεια σε ορισμένες εκδηλώσεις. Υπάρχει μια διασταύρωση μεταξύ της οικογενειακής και της κοινωνικής ζωής επί του παρόντος. Μπορείτε να βγείτε από το δρόμο σας για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. αλλά θυμηθείτε, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Παρόλο που αισθάνεστε γενικά σήμερα εξαιρετικά, ίσως αισθανθείτε κάποια δυσαρέσκεια στο εσωτερικό σας.Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε ή τουλάχιστον να μετακινηθείτε αρκετά.Η παραμονή στο σπίτι δεν είναι καλή ιδέα. Αφήστε λίγο το σπίτι πηγαίνοντας για ψώνια, τζόκινγκ ή απλά περπατώντας κάπου.Δεν έχει σημασία πού πηγαίνετε, απλά βγείτε. Η σκέψη σας είναι ξεκάθαρη, αργή και μεθοδική.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με έναν συγγενή μόλις τώρα και παρόλο που θα έχετε δίκιο στις εκτιμήσεις σας για κάποιο θέμα που έχει αντίθετη άποψη από εσάς καλύτερα να μην διαφωνήσετε. Μπορεί να ενεργείτε πολύ αυθόρμητα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Θα μπορούσατε να αισθανθείτε τέλεια για ένα έργο που έχετε ολοκληρώσει, αλλά να είστε προσεκτικοί καθώς πρέπει να συνεχίσετε να πιέζετε για μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα.Τα θέματα υγείας είναι στην ημερήσια διάταξη και αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν αισθάνεστε εντελώς καλά αυτήν τη στιγμή.Αν κάνετε αγορές, ο λογαριασμός σας μπορεί να είναι υψηλότερος από αυτόν που αναμένετε.Κάποιος μπορεί να προσπαθεί να σας παραπλανήσει.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Κρατήστε τα πράγματα αυστηρά σε επιχειρησιακό επίπεδο αν βρίσκεστε σε μια κατάσταση που σχετίζεται με το χώρο εργασίας. Μπορεί να είστε σε θέση να λύσετε αυτό το μακροχρόνιο πρόβλημα απλώς ακούγοντας τους άλλους και εξετάζοντας την πλευρά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Οι φίλοι είναι σημαντικοί για εσάς αυτή την περίοδο, αλλά μπορεί επίσης να είναι υπεραισθητοί σε κάποια θέματα από τη βοήθεια που προσπαθείτε να τους προσφέρετε. Αν κάποιος αρνηθεί την προσφορά βοήθειας, δεν πρέπει να αντιδράσετε ή να αμυνθείτε.Το κοινωνικό σας περιβάλλον πρέπει να είναι αρμονικό με το πνεύμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Σήμερα, η επικοινωνία με άλλους μπορεί να είναι πιο δύσκολη καθώς οι άνθρωποι αντιστέκονται σε αυτά που λέτε.Απογοητευτικές συνομιλίες μπορεί να προκύψουν τώρα, οπότε να είστε διατεθειμένοι απλά να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Να είστε σαφείς στα μηνύματα που στέλνετε τους άλλους τώρα. Ρομαντική ή σύγχυση ή ίσως και οι δύο είναι δυνατές, αλλά θα μπορούσατε να κολυμπήσετε σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Σε αυτή τη θάλασσα, το παλιό θα μπορούσατε να το διαλύσετε. Εκτός αν η δική σας διαίσθηση υπερισχύει, καθυστερεί σημαντικές αποφάσεις και νέες δεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Η ανεπιθύμητη προσοχή είναι ένα πρόβλημα για σας σήμερα, επομένως ίσως χρειαστεί να βγείτε από το προσκήνιο για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Μπορείτε να επιλέξετε τους φίλους σας, αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε την οικογένειά σας, δυστυχώς. Η κατάσταση είναι αναπόφευκτη με ένα μέλος της οικογένειας ή συγγενή που σας δημιουργεί προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Μερικές φορές κολλάτε στο παρελθόν, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να εξοικειωθείτε με τις σύγχρονες τάσεις, τις σύγχρονες διαδικασίες σκέψης και τις πολιτιστικές εξελίξεις. Αυτό δεν είναι εύκολο στην αρχή, αλλά τα οφέλη θα γίνουν άμεσα αντιληπτά.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα