Αυτό είναι το ένα, το απόλυτο μεικάπ που μοιάζει σα να μη φοράς τίποτα!

Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν ξεκινήσεις την αναζήτηση ενός καινούργιου μεικάπ είναι: «Τι θέλω από το μεικάπ μου;». Η απάντηση διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Πολλές θέλουν απόλυτη κάλυψη, άλλες ελαφριά, κάποιες άλλες θέλουν λάμψη ενώ άλλες ομοιόμορφο χρωματικό τόνο… Ότι και να ζητάει η κάθε μία μας υπάρχει ένα πράγμα που έχουμε όλες κοινό και όλες θέλουμε: Να μοιάζουμε σα να μην έχουμε φορέσει τίποτα! Με πολλά μεικάπ αυτό είναι σχεδόν αδύνατο και θα σου εξηγήσουμε γιατί.

Προκειμένου να παρέχουν κάλυψη, πολλές φόρμουλα είναι βαριές και

δεν «λιώνουν» στο δέρμα, δεν γίνονται ένα με αυτό. Καλύπτουν αλλά φαίνεται ότι καλύπτουν και αναγκαζόμαστε να το υποστούμε γιατί θέλουμε την κάλυψη. Θα έλεγε κανείς πως τα χέρια μας είναι δεμένα… δεν είναι όμως! Υπάρχει εκεί έξω ένα μεικάπ που σε κάνει να μοιάζεις σα να γεννήθηκες με τέλεια επιδερμίδα και λέγεται Born This Way!

Είναι το μεικάπ από την Too Faced που τα κάνει πραγματικά όλα… και κάλυψη και φρεσκάδα και λάμψη και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας! Είναι σαν να άκουσαν οι θεοί του μακιγιάζ τις προσευχές μας και να μας χάρισαν το ένα προϊόν που μπορεί πραγματικά, με λίγες σταγόνες να μας κάνει να δείχνουμε αλλά και να νιώθουμε καλύτερα από ποτέ! Ναι, ένα μεικάπ μπορεί να κάνει θαύματα ΚΑΙ για την αυτοπεποίθησή μας!

Πως τα καταφέρνει τώρα… Περιέχει ένα μείγμα νερού καρύδας για ενυδάτωση, άγριου τριαντάφυλλου από τις Άλπεις για φωτεινή επιδερμίδα και υαλουρονικού οξέος για πιο απαλή και νεανική όψη. Όλα αυτά μαζί με τις μοναδικές χρωστικές του έρχονται και γίνονται ένα με το δέρμα, τονώνοντάς το και κάνοντάς μας να μοιάζουμε σα να μην έχουμε φορέσει τίποτα!

Για μια πρωινή εμφάνιση, όταν θες ελαφριά κάλυψη, απλα βάζεις λίγη ποσότητα στο κέντρο του προσώπου και το απλώνεις με τα χέρια ή το πινέλο σου προς τα έξω. Αν θες να βγεις βράδυ και να κάνεις πιο έντονο μακιγιάζ απλά περνάς μία ακόμα στρώση ή όσες θέλεις μέχρι να είσαι ικανοποιημένη. Όσο και να φορέσεις, ακόμα και αν το παρακάνεις, το Born This Way της Too Faced θα γίνει ένα με την επιδερμίδα σου και δεν θα καταλάβει κανείς ότι το δέρμα σου μπορεί να έχει ατέλειες!

Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora online αλλά αξίζει καιμια βόλτα στο κατάστημα γιατί τα κορίτσια της Too Faced θα σε βοηθήσουν να βρεις την ιδανική απόχρωση για εσένα. Μάλιστα, μιας που θα περάσεις από εκεί, αξίζει να δοκιμάσεις και το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Hangover Primer για το οποίο σου έχω γράψει πολλές φορές αλλά και μια μάσκαρα που είναι καλύτερη και από το… sex! Ακόμα κάθεσαι;

Keywords
Τυχαία Θέματα