Καφέ κηλίδες: Το best-seller προϊόν που πωλείται ανά 30 δευτερόλεπτα στον κόσμο

Οι καφέ κηλίδες ιμπορεί να εμφανιστούν σε κάθε γυναίκα από την ηλικία των 20 έως των 60 ετών. Σε μικρή ηλικία αποδίδονται στην υπερβολική και χρόνια, αθροιστική δράση του ήλιου, ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες οφείλονται στη γήρανση των κυττάρων. Με την πάροδο του χρόνου συνήθως αυξάνονται σε μέγεθος αλλά και σε αριθμό, και επιδεινώνονται από τον ήλιο.

Που οφείλονται οι καφέ κηλίδες;

Σε οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές, στην επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία ή σε ατέλειες του δέρματος.

Τι

προκαλεί η εμφάνιση των καφέ κηλίδων;

Η εμφάνιση των καφέ κηλίδων προκαλεί μία ανομοιογενή επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα το δέρμα μας χάνει τη λάμψη του. Τα ανεπιθύμητα σημάδια που μερικές φορές μοιάζει ότι δεν μπορούν να καταπολεμηθούν, αντιπροσωπεύουν το 3ο κατά σειρά πρόβλημα ομορφιάς για το οποίο ανησυχούν οι γυναίκες.

Αντιμετωπίστε τις καφές κηλίδες με φυσικό τρόπο!

Το Radiance Serum Complexion Correcting είναι η Νο 1 επιλογή για την καταπολέμηση των καφέ κηλίδων στα γαλλικά φαρμακεία από το 2008, ενώ κατάφερε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Radiance Serum Complexion Correcting είναι το best-seller προϊόν της Caudalie, πουλώντας ένα προϊόν ανά 30 δευτερόλεπτα κάπου στον κόσμο.

Η Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream αποτελεί μία καινοτομία με στόχο τη θεραπεία και την πρόληψη των καφέ κηλίδων χάρη σε μία συμπυκνωμένη σύνθεση ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης.

Η Viniferine, που συνδέεται με το σύμπλοκο Bio-peeling, κάνει το γλυκολικό οξύ και το ένζυμο από παπάγια να δρουν συνδυαστικά, προάγοντας τη βαθμιαία και ελεγχόμενη απολέπιση του δέρματος. Έφαρμόζοντας αυτή την κρέμα με την απαλή υφή στο πρόσωπο και τον λαιμό πριν τον ύπνο, δρα ως ένα ήπιο απολεπιστικό για μία ορατή διόρθωση των καφέ κηλίφων και ένα δέρμα πιο φωτεινό. Για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, η Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερο στρώμα, σαν μάσκα.

Παλαιότερα, στους γαλλικούς αμπελώνες, τα νεαρά κορίτσια κάλυπταν τα πρόσωπα και τα χέρια τους με τους χυμούς από τα στέμφυλα για να μειώσουν τις καφέ κηλίδες και να φωτίσουν την επιδερμίδα τους. Η σειρά Vinoperfect έχει αναπτυχθεί γύρω από αυτό το σημαντικό ενεργό συστατικό που δημιουργήθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Caudalie (100% γαλλικής προέλευσης). Πρόκειται για ένα συστατικό 62 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C, και αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά και φυσικά μόρια κατά της υπέρχρωσης. Από την καρδιά του αμπελιού, αφ ́ενός διορθώνει όλους τους τύπους κηλίδων και αφ’ ετέρου εμποδίζει την εμφάνισή τους, ελέγχοντας το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την υπερπαραγωγή μελανίνης. Ένισχύει επίσης τη μικροκυκλοφορία του αίματος για να βοηθήσει το δέρμα να ανακτήσει τη φυσική του ακτινοβολία.


– Το σύμπλοκο Bio-peeling:
Έξαιρετικά αποτελεσματικό, είναι κατάλληλο ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Αρχικά, το γλυκολικό οξύ σε συνδυασμό με την αργινίνη (ένα αμινοξύ που εγγυάται σταδιακή και ελεγχόμενη διάχυση του οξέος) έχουν ήπια απολεπιστική δράση, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι ερεθισμοί.

Από την άλλη, τα ένζυμα παπάγιας διεγείρουν την απολέπιση χωρίς να έχουν επιθετική δράση στην επιδερμίδα. Χάρη σε αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό που επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα οφέλη της Viniferine είναι ορατά σε χρόνο ρεκόρ.
– Ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά:
Ένα δέρμα για να είναι υγιές πρέπει να έχει την κατάλληλη θρέψη και ενυδάτωση. Το βιολογικό βούτυρο καριτέ και το έλαιο από σπόρους σταφυλιού παρέχουν στο δέρμα τα λιπίδια που χρειάζεται, ενώ το ελαιόλαδο squalane και το υαλουρονικό οξύ διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, ώστε να παραμένει σφριγηλή και απαλή.

The post Καφέ κηλίδες: Το best-seller προϊόν που πωλείται ανά 30 δευτερόλεπτα στον κόσμο appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα