Προβλέψεις Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μια συμφωνία μπορεί να υπογραφεί αυτές τις μέρες ή να προκύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας που θα φέρει λεφτά στο ταμείο σου που τελευταία είναι άδειο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όσο και να θες δεν μπορείς να προλάβεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο φορτωμένο σου πρόγραμμα. Ο χρόνος σε πιέζει και σε αναγκάζει να βάλεις προτεραιότητες. Άρχισε με αυτά που επείγουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Από σήμερα και όλο το Σαββατοκύριακο θα προκύπτουν μια

σειρά από ευκαιρίες που θα δώσουν μια νέα διάσταση στα εργασιακά σου αλλά και μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης στα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα θα έχετε επαφές με φίλους που θα σας δώσουν την ευκαιρία να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό και να πάρετε πολύτιμες συμβουλές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτό το διάστημα θα έχετε μια σειρά από συναντήσεις με ανθρώπους που μπορεί να σας δώσουν μια νέα ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να κάνετε το παραπάνω βήμα στη δουλειά σας. Εκμεταλλευτείτε το!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Θα σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση, όμως πριν απαντήσετε σας συμβουλεύουμε να την επεξεργαστείτε καλά γιατί υπάρχει περίπτωση να μην είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τις επόμενες ημέρες θα έχεις αναγνώριση στη δουλειά σου, θα ακούσεις πολλά κολακευτικά λόγια και θα έχεις νέα φλερτ που θα σε κάνουν να χαμογελάς πλατιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η μέρα σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις ένα restart, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Νέες γνωριμίες έρχονται σήμερα στη ζωή σου που υπάρχει περίπτωση να σου φέρουν μια σούπερ θετική εξέλιξη για τα εργασιακά σου. Μην παραμελείς τον σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα θα ακούσεις να λέγονται για εσένα πράγματα που δεν ισχύουν και αυτό θα σε στενοχωρήσει και θα σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να μην δώσεις μεγάλη σημασία και να συνεχίσεις τη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η ημέρα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σου φέρει μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει ή μια άκρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε ένα ήδη υπάρχον φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σου ζητηθεί να βοηθήσεις ένα μέλος της οικογένειάς σου σε κάτι. Μην το αγνοήσεις. Προσπάθησε να το συναντήσεις και να του δώσεις τις συμβουλές σου.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα