Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για την εκπομπή της και ο λόγος που δεν κάνει δημόσιο θηλασμό!

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha κι έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού. Η παρουσιάστρια ιδιαίτερα ευδιάθετη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day, για ποικίλα θέματα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην εκπομπή της, αποκαλύπτοντας πως ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η ώρα προβολής της: “Ξεκινάμε

τον Οκτώβρη λίγο πριν ή μετά τα μεσάνυχτα… Θα είναι εκπομπή με συνεντεύξεις… Δε θα είναι η εκπομπή μου ένα παραδοσιακό late night show… Θα ξεκινήσουμε κάνοντας την πρότασή μας και από εκεί και έπειτα βλέποντας και κάνοντας, θα κάνουμε προσθήκες και αλλαγές…”!

Μιλώντας για το καλοκαίρι που μας πέρασε, εξομολογήθηκε πως δεν ξεκουράστηκε ιδιαίτερα, καθώς ήταν το πρώτο με τη μπέμπα της: “Δεν ξεκουράστηκε πολύ. Ήταν το πρώτο προσαρμοστικό καλοκαίρι με τη μικρή. Διακοπές πήγαμε εκεί που είχαμε βοήθεια. Δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά του.”, ανέφερε και συνέχισε εξηγώντας γιατί δεν κάνει δημόσιο θηλασμό: “Δεν κάνω δημόσιο θηλασμό. Όχι ότι έχω θέμα, αλλά προτιμώ να έχω την ιδιωτικότητά μου εκείνη τη στιγμή. Είνα προσωπικό μου θέμα”.

Τέλος, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πήρε δέκα κιλά, τα οποία δυσκολεύεται να χάσει λόγω θηλασμού: “Έχω χάσει τα περισσότερα κιλά που πήρα. Δέκα κιλά είχα πάρει. Ο θηλασμός με δυσκολεύει να αδυνατίσω. Έχω κατακράτηση, έχω κοιλίτσα, έχω μπρατσάκια”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τους νέους της συνεργάτες στον Alpha!

Keywords
Τυχαία Θέματα