Χαρίστε στα μαλλιά σας όγκο και φωτεινότητα με Υαλουρονικό Οξύ!

Η L’Erbolario επεκτείνει τη σειρά προσώπου και σώματος Αcido Ialuronico, και παρουσιάζει τη νέα σειρά για τα μαλλιά Αcido Ialuronico Luce & Volume, με τρία προϊόντα. Τώρα πια κάθε γυναίκα έχει έναν αποτελεσματικό σύμμαχο για μοναδικό όγκο και φωτεινότητα: το θαυματουργό Υαλουρονικό Οξύ!

Χάρη στα τρία διαφορετικά μοριακά του βάρη, έχει πολλαπλή δράση:
• «Τυλίγει» την τρίχα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ,

ώστε να εμποδίσει την εξάτμιση του νερού.
• Εισχωρεί στην δομή της ρυθμίζοντας το ποσοστό υγρασίας
• Ενυδατώνει και αναδομεί τα μαλλιά
Τα προϊόντα της σειράς Αcido Ialuronico Luce & Volume, περιέχουν επίσης φυτική κερατίνη και έλαιο και απόσταγμα πολτού καρύδας. Η φυτική κερατίνη αποτελείται από τα ίδια δομικά αμινοξέα που υπάρχουν στα μαλλιά, δυναμώνει την τρίχα και της χαρίζει ελαστικότητα, ενώ το έλαιο και το απόσταγμα πολτού καρύδας, την τρέφει και την αναπλάθει.
Ανακαλύψτε τα τρία νέα προϊόντα της σειράς Αcido Ialuronico Luce & Volume: το Shampoo Effetto Filler, την Crema Balsamo Effetto Filler και το Spray Bifasico MilleVirtù και χαρίστε ακόμα και στα πιο αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά όγκο, λάμψη, δύναμη, ελαστικότητα και απαλότητα!

Αcido Ialuronico Luce & Volume Shampoo Effetto Filler
Σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών
Με Υαλουρονικό Οξύ, φυτική κερατίνη και καρύδα
Εξαιρετική θεραπεία ομορφιάς που ενυδατώνει και περιποιείται τα μαλλιά, επαναφέροντας τον όγκο και την ελαστικότητά τους από το πρώτο λούσιμο! Το μυστικό είναι στη μοναδική του σύνθεση με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το Υαλουρονικό Οξύ, χάρη στην απίστευτη ικανότητα του να συγκρατεί το νερό, προσφέρει άμεση ενυδάτωση. Η φυτική κερατίνη, ενδυναμώνει την τρίχα, ενώ το απόσταγμα πολτού καρύδας χαρίζει απαλότητα και όγκο.
Δεν περιέχει σιλικόνες, θειικά επιφανειοδραστικά, parabens, χρωστικές και παράγωγα πετρελαίου.

Αcido Ialuronico Luce & Volume Crema Balsamo Effetto Filler
Μαλακτική Κρέμα για όγκο για όλους τους τύπους μαλλιών Με Υαλουρονικό Οξύ, φυτική κερατίνη και καρύδα
Μαλακτική κρέμα με ευχάριστα κρεμώδη υφή. Απολαύστε το εξαιρετικό αποτελέσμα από την πρώτη χρήση: τα μαλλιά αποκτούν μεγαλύτερη ζωντάνια και πυκνότητα χάρη στην εξαιρετική δράση του Υαλουρονικού Οξέος. Επιπλέον, η φυτική κερατίνη αυξάνει την αντοχή και την ελαστικότητα της τρίχας, ενώ το απόσταγμα πολτού καρύδας χαρίζει απαλότητα. Φόρμουλα με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης. Χωρίς parabens, σιλικόνη, χρωστικές και παράγωγα πετρελαίου.

Αcido Ialuronico Luce & Volume Spray Bifasico MilleVirtù
Αγωγή πολλαπλών χρήσεων για όλους τους τύπους μαλλιών Με Υαλουρονικό Οξύ, φυτική κερατίνη και έλαιο καρύδας
Διφασικό σπρέι με πολλαπλά οφέλη και χρήσεις.
Σε κάθε εφαρμογή, τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τον όγκο, τη λάμψη και την απαλότητά τους.Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και «γεμίζει» την τρίχα, η φυτική κερατίνη την ενδυναμώνει και χαρίζει ελαστικότητα, ενώ το έλαιο καρύδας δίνει απαλότητα. Φόρμουλα με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Χωρίς parabens, σιλικόνες, χρωστικές και παράγωγα πετρελαίου.

The post Χαρίστε στα μαλλιά σας όγκο και φωτεινότητα με Υαλουρονικό Οξύ! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα