Προβλέψεις Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Η περίεργη συμπεριφορά κάποιου γύρω σας μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια.Ό,τι και να είναι θα ναι προσωρινό και αντιμετωπίσιμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής σας θα είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε και περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα θέμα σχετικά με τα οικονομικά σας φαίνεται να μην προχωράει και αυτό σας χαλάει την διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια καλή μέρα για να ακούσετε την καρδιά σας και να αφήσετε στην άκρη τη λογική. Μόνο έτσι θα βγάλετε την Παεασκευή.

ΛΕΩΝ

Σας

δόθηκε μια πρόσθετη ευθύνη που σας προκάλεσε εκνευρισμό γιατί είχατε διαμορφώσει διαφορετικά το πρόγραμμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε έναν μαγικό τρόπο να κάνετε τους ανθρώπους να ανοίγονται και να σας λένε αναλυτικά όλα όσα τους απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται να δυσκολεύεστε να ανταπεξέλθετε στο υπερβολικά φορτωμένο σας πρόγραμμα.Ζητήστε βοήθεια από τα κοντινά σας πρόσωπα και μην τρελαίνεστε. Όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ήδη χάσει κάποιο καταπληκτικό σκηνικό και υπάρχουν πράγματα που έρχονται που σίγουρα θα θέλατε να απολαύσετε. Επιπλέον, όταν πηγαίνετε πιο αργά, είναι ευκολότερο για τους ανθρώπους να συμβαδίζουν με σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ναι, είστε καλοί στη δουλειά σας, είστε έξυπνοι, αγαπάτε να βλέπετε νέα πράγματα, είστε ενημερωμένοι με την πολιτική, εργάζεστε, αλλά σας λείπει ένας έρωτας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην πιέζετε πάρα πολύ. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο έργο στο γραφείο ή για μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση που καταλαμβάνει το μυαλό σας. Μην κάνετε το λάθος να ενεργείτε πάρα πολύ βιαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επειδή η εβδομάδα σας ήταν αρκετά δύσκολη το Σαββατοκύριακο έρχεται για να σας δικαιώσει και να σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα θέματα που προέκυψαν.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια από τα σχέδιά σας ίσως χρειαστεί να ακυρωθούν εντελώς προκειμένου να κάνετε κάτι καλύτερο.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα