Οι δημοσιογράφοι δεν θα πλησιάζουν τη Meghan Markle-Δείτε τον λόγο!

Η Meghan Markle απασχολεί καθημερινά τα Μέσα, καθώς ο κόσμος ενδιαφέρεται να μαθαίνει νέα για τη ζωή της στο παλάτι. Ωστόσο, φαίνεται πως τα νέα για την Markle θα λιγοστέψουν, καθώς το παλάτι όρισε έναν νέο κανόνα, σύμφωνα με τον οποίο οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούν να την πλησιάσουν σε επίσημες περιστάσεις.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό Άγγλου δημοσιογράφου, η βασιλική οικογένεια πήρε την απόφαση αυτή, έτσι ώστε οι δημοσιογράφοι να μην μπορούν να ακούν

τις συζητήσεις της Δούκισσας του Sussex. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγουν τη δημοσιοποίηση παρατηρήσεων που ενδεχομένως να της γίνουν για το πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθεί.

Ο Άγγλος δημοσιογράφος της Daily Mail, Richard Palmer, υποστήριξε μέσω Twitter: «Δεν μπορούμε να ακούσουμε τι λέει. Εάν δεν μπορούμε να λάβουμε απευθείας δηλώσεις από μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτό συχνά δημιουργεί θολές ιστορίες», ενώ συνέχισε γράφοντας: «Πρόκειται για μέρος μιας στρατηγικής του Παλατιού, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχεί η βασιλική οικογένεια ότι θα ακουστεί από την Meghan Markle κάτι που δεν πρέπει να ειπωθεί».

Μάλιστα, σε σχόλια που δέχτηκε, απάντησε: «Ελπίζω ότι όταν θα επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, θα επιτραπεί στη Μέγκαν να εκφραστεί (μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης) και να αναφερθεί σε κάποια από τα σοβαρά θέματα που θέλει να αντιμετωπίσει. Έχει την ήπια δύναμη να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο».

Τέλος, τόνισε πως η Meghan Markle είναι μια προσωπικότητα για την οποία αξίζει να γράφονται άρθρα και πως έχει φέρει έναν φρέσκο αέρα στην βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη:

Ο αισθησιακός χορός της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα