Μάνος Παπαγιάννης: Ο λόγος που αποφάσισε να κάνει οικογένεια με την Αγγελική Δαλιάνη και η συμβουλή που δίνει στους άντρες!

Ο Μάνος Παπαγιάννης παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People και στη Βένια Καραγιάννη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη δημοσιογράφο τι ήταν αυτό που τον έκανε να θέλει να δημιουργήσει οικογένεια με την Αγγελική Δαλιάνη. Μάλιστα, έσπευσε να δώσει και μια συμβουλή προς όλους τους άντρες για τη γυναίκα που θα επιλέξουν για σύζυγο τους.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

-Δεν θέλεις να καθίσεις και λίγο σπίτι σου;

«Είναι αλήθεια αυτό. Έχω

πάθει δυο φορές υπερκόπωση φέτος, μία στις πρόβες και μία πριν από λίγες μέρες που ανέβασα 40 πυρετό. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι.»

-Τα παιδιά προλαβαίνεις να τα βλέπεις;

«Όχι πολύ και στενοχωριέμαι για αυτό, αλλά σκέψου ότι και με την υπερκόπωση έπαιζα μαζί τους. Τους έχω μεγάλη αδυναμία.»

-Αν σε ρωτούσα γιατί αποφάσισες να κάνεις οικογένεια με την Αγγελική, γιατί με αυτή τη γυναίκα, τι θα μου έλεγες;

«Είμαστε μαζί δεκαπέντε χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής γνωστής στο Εθνικό Θέατρο. Δεν ξέρω αν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας αλλά μου άρεσε πολύ. Είναι από πολύ καλή οικογένεια και εκείνη ένα πολύ ιδιαίτερο κορίτσι. Και συμβουλή προς τους άντρες; Πριν παντρευτείτε, δείτε την οικογένεια της γυναίκας σας.»

-Η Αγγελική, πάντως, μου ζήτησε να σε ρωτήσω το εξής: Πότε επιτέλους θα πάτε διακοπές φέτος;

«Δεν θα πάμε διακοπές! Αλλά μην της το πεις ακόμα.»

Διαβάστε ακόμη:

Ο αισθησιακός χορός της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα