Προβλέψεις Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα σε θέλουμε σε ετοιμότητα γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση για ασήμαντες αφορμές να αρχίσεις να υποπτεύεσαι αγαπημένους σου ανθρώπους και να γίνεσαι επιφυλακτική χωρίς την παραμικρή αφορμή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το τελευταίο διάστημα η αλήθεια είναι πως έχεις φτιάξει ένα σενάριο ευτυχίας στο μυαλό σου και προσπαθείς να το ακολουθήσεις κατά γράμμα, θέλοντας να πετύχεις τον στόχο σου. Η ζωή όμως θέλει και αυθορμητισμό. Μην τον χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα σου προτείνουμε να αφήσεις στην άκρη τις σκοτούρες

τις δουλειάς και τα προβλήματα που τελευταία έχουν μαζευτεί και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Είναι κάτι που το έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα νιώθεις να πνίγεσαι από τη ρουτίνα που σε έχει καταπιεί τους τελευταίους μήνες και αναζητάς κάτι να σε ξεσηκώσει και να σε συνεπάρει. Βγες με τους φίλους σου και διασκέδασε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τελευταία έχεις βρεθείς αρκετές φορές μπροστά στην προοπτική ενός τέλους, είτε αυτό αφορά σε φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Όσο κι αν είναι δύσκολο να θυμάσαι πάντα πως οι κύκλοι είναι για να κλείνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν είσαι σε σχέση το έτερον ήμισυ αρχίζει να σε πιέζει να κάνετε επιτέλους το επόμενο βήμα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερη ίσως γνωρίσεις το επόμενο διάστημα κάποιον που θα σε συναρπάσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν πρέπει να γίνεις εγωίστρια για να διαφυλάξεις όλα όσα έχεις κερδίσει μέχρι σήμερα, κάντο. Αν είναι απλά για να επιβληθείς και το παίζεις έτσι επειδή δεν θες να ακούς κανέναν εξαιτίας της ξεροκεφαλιάς σου, άλλαξε τακτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές έρχεται μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική ευκαιρία που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Μην λες πολλά, όμως, προτίμησε να αποδείξεις την αξία σου με πράξεις και όχι λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όταν γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο που είναι ξερόλας, θες να του.. σπάσεις τα μούτρα. Αυτό θα συμβεί σήμερα, όμως σου προτείνουμε να ξεπεράσεις την ένταση. Δεν θα βγει κάτι, απλά η ανεβασμένη σου διάθεση θα πάει περίπατο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Στα επαγγελματικά σου θα προκύψει ένα θέμα που θα πρέπει να το λύσεις άμεσα. Να ξέρεις όμως πάντα πως για να διαχειριστείς μια κατάσταση δεν χρειάζεται πάντα κατά μέτωπο επίθεση, αλλά και λίγη διπλωματία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν και δεν σου αρέσει να παραπονιέσαι και να ζητάς πράγματα, σήμερα θα έχεις την ανάγκη να στραφείς για βοήθεια σε κάποιον που θα μπορέσει να σου βρει λύση στο θέμα που αντιμετωπίζεις και φυσικά αφορά στη δουλειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυτό το διάστημα θα έχεις μεγάλο άγχος για τη δουλειά και η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι φορτισμένη με μια μεγάλη επιθετικότητα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να τα δεις όλα από διαφορετική γωνία.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα