Τί προβλέπουν τα άστρα από 29.10-5.11.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται αστρολογικά από την το πέρασμα της Αφροδίτης αναδρομή στο Ζυγό, όπου βγάζει στην επιφάνεια για σένα ένταση με το ταίρι και τους συνεργάτες σου, γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να υπάρξουν κάτι που θα έχει θετική εξέλιξη

για εσένα. Θετική θα είναι η ατμόσφαιρα και στην προσωπική σου ζωή, καθώς μπορεί να υπάρξουν εκ βαθέων εξομολογήσεις συναισθημάτων με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν μοναδικά και θα εντείνουν τον ερωτισμό μεταξύ σας.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες και απωθημένα και δεν θα δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν εκρηκτικές καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε απομάκρυνση η ψυχρότητα. Αν θέλεις να συζητήσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου, καλό είναι αυτό να γίνει με ψυχραιμία.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και σε βγάζει από μία περίοδο εσωστρέφειας ανεβάζοντας την ψυχολογία σου, τη διάθεση για διασκέδαση, την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της, να νιώσεις ανέμελος, να νιώσεις ξένοιαστος. Συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν για θέματα σπουδών που σε ενδιαφέρουν, για νομικά ζητήματα που σε απασχολούν, για ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις στην ύπαιθρο ή ακόμα και στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμα ταξίδια που έχεις ονειρευτεί. Προσοχή μόνο γιατί η ανέμελη στάση σου δεν σου επιτρέπει να είσαι επικεντρωμένος σε ζητήματα ρουτίνας και μπορεί να υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσω.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και σε βάζει σε μία βαθύτερη αναζήτηση σε ότι αφορά τις ανάγκες σου σε σχέση με τον σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου. Το αν ικανοποιεί το ταίρι σου την ανάγκη για συντροφικότητα και κατανόηση που έχεις είναι στο επίκεντρο των σκέψεών σου και καλά θα κάνεις να μην εκφράσεις ακόμα σκέψεις ή αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις. Άφησε το χρόνο και για να μπορέσεις να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι, ζητήματα που θα έχεις σκεφτεί πολύ καλά και θα είσαι αποφασισμένος.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η Αφροδίτη περνά αναδρομή στον Ζυγό, κάτι που χαρακτηρίζει αστρολογικά την εβδομάδα και στρέφεις τις σκέψεις σου σε ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας και κατά πόσο αυτό που βιώνεις καλύπτει τις ανάγκες σου. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 μπορεί να φέρει ευχάριστες συζητήσεις με συνεργάτες σου, αλλά κυρίως με το ταίρι σου δημιουργώντας ένα υπέροχο κλίμα μεταξύ σας. Είναι ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς και, γιατί όχι, να επιλέξεις μία έξοδο με παρέες που θα περάσετε ευχάριστες στιγμές, θα επικοινωνήσετε, θα διασκεδάσετε και θα ξεφύγετε από τα τετριμμένα.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 30.11 πιθανά να φέρει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή, που καλά θα κάνεις να ελέγξεις. γιατί δεν αποκλείεται οι συγκρούσεις που να προκληθούν να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Περιόρισε την επαναστατική σου διάθεση και μπες στη διαδικασία να βρεις τη χρυσή τομή με το ταίρι σου, διαφορετικά είναι πιθανό να υπάρξουν απομάκρυνση και ψυχρότητα που θα σου στοιχίσει. Προσοχή σε συζητήσεις για οικονομικά θέματα με τους συνεργάτες σου.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας και μοναχικότητας καθώς δείχνεις να μην εκφράζεις συναισθήματα ,σκέψεις και απόψεις και προτιμάς να παρατηρείς και να ακούς τι πιστεύουν οι γύρω σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους. Η διαίσθησή σου είναι καθοριστική για τις εξελίξεις και σε οδηγεί μοναδικά για να πάρεις τις σωστότερες αποφάσεις για σένα.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σου στα ζητήματα της εργασίας και της καθημερινότητας και πώς αυτά τα βιώνεις εσύ. Μπαίνεις σε μία βαθιά αναζήτηση για το αν σε καλύπτει η δουλειά σου, για το αν θα σε ικανοποιεί η καθημερινότητα που ζεις και πώς θέλεις να τη διαμορφώσεις. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα της δουλειάς ή που συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία και να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων για ζητήματα που δεν έχεις καταλήξει γιατί οι αντιπαραθέσεις είναι πολύ πιθανές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Κυριότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η έλευση της ανάδρομης Αφροδίτης στο Ζυγό, που επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή, στο σύντροφό σου και στο κατά πόσο σε ικανοποιεί ο τρόπος που βιώνεις τον έρωτα μαζί του. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να λύσεις ζητήματα στη δουλειά ή σε καθημερινό επίπεδο που σε προβληματίζουν, σου δίνει θετική διάθεση και γρήγορη σκέψη που θα λειτουργήσουν καταλυτικά για να παρθούν θετικές αποφάσεις. Είναι ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα που μπορεί να υπήρξαν εντάσεις τον προηγούμενο καιρό και να λύσεις τις όποιες παρεξηγήσεις.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και φόβους από ζητήματα του παρελθόντος και αυτό να βγει στην καθημερινότητά σου, στη σχέση σου και στον τρόπο που διευθετείτε ζητήματα ρουτίνας με το ταίρι σου, δημιουργώντας έντονα προβλήματα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί η επιθετικότητα και η συγκρουσιακή διαθέσει το πιθανότερο είναι να φέρουν ψυχρότητα.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και αρχίζει μία μοναδική περίοδος σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου, καθώς η κατανόηση αλλά και γρήγορη αντίληψη που έχεις σε βοηθούν στο να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να μπεις σε μία διαδικασία νέων συνεργασιών πολύ επιτυχημένων για εσένα. Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι εξαιρετική, αφού έχεις τη διάθεση να καταλάβεις τους προβληματισμούς του και να κρατήσεις τις ισορροπίες που είναι σημαντικές για την εξέλιξη μεταξύ σας.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σου και το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή, στον έρωτα και πως αυτό τον βιώνεις. Είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι στο κατά πόσο σε καλύπτει το ταίρι σου με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στη σχέση σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαράθεσης λόγω νευρικότητας που νιώθεις. Πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και είναι πιθανό να συζητήσουν μία ακόμα ευκαιρία, καλό είναι βέβαια να σκεφτείς ποιοι ήταν οι λόγοι που πήρες αποστάσεις ή οι ίδιοι απομακρύνθηκαν και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Με την Αφροδίτη να περνά αναδρομή στο Ζυγό επικεντρώνεσαι στην ανάγκη σου για ασφάλεια και τρυφερότητα και μπαίνεις στη διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον και τη σχέση σου και το κατά πόσο σε καλύπτουν στις ανάγκες σου αυτές. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου, χωρίς συγκρουσιακές διαθέσεις και αντιπαραθέσεις. Είναι ιδανική μέρα για να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης και να περάσετε μοναδικά μαζί. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι υπερβολή στο λόγο που μπορεί να κουράσει.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε σύγκρουση με το σύντροφό σου, καθώς δείχνεις να επαναστατείς και να αντιδράς σε ότι δεν σου ταιριάζει στη σχέση σου, κάτι που μπορεί να φέρει απομάκρυνση και ψυχρότητα. Καλό είναι να διαχειριστείς τη νευρικότητα και με την συγκρουσιακή σου διάθεση για να αποφύγεις προβλήματα που μπορεί να ταλανίζουν τη σχέση σου.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι στις συζητήσεις και στην επικοινωνία στη δουλειά και την καθημερινότητα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βρεις άμεσες και σωστές λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η μεθοδική σου σκέψη και η γρήγορη αντίληψη είναι κάτι που εκτιμάται από τους γύρω σου, ιδιαίτερα σε εργασιακό επίπεδο. Προσοχή μόνο σε επιθετικότητα και γκρίνια που μπορεί να φέρουν οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και σε βάζει σε μία εσώτερη διαδικασία σε ότι αφορά ζητήματα αναγκών σε σχέση με την οικογένεια και το ταίρι σου. Τρυφερότητα και ρομαντισμός βρίσκονται στο επίκεντρο και μπαίνεις σε διαδικασία αναζήτησης του κατά πόσον αντιλαμβάνονται αυτές σου τις διαθέσεις είτε το ταίρι σου, είτε τα οικεία πρόσωπα σου. Μην προχωρήσεις σε συζητήσεις που το πιθανότερο είναι να φέρουν εκνευρισμό, καλό είναι να καταλήξεις στα συμπεράσματά σου και να εκφράσεις ότι σε απασχολεί όταν η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία. Περιττά έξοδα για το σπίτι είναι πολύ πιθανά, για αυτό προσπάθησε να μη χάσεις το μετρό.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η Αφροδίτη περνά ανάδρομη στο Ζυγό αυτή την εβδομάδα και η επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή μπαίνει στο μικροσκόπιο, καθώς γίνεται εντονότερη η εσωτερική αναζήτηση για το αν επικοινωνείς με τον σύντροφό σου με τον τρόπο που επιθυμείς. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα σε οικογενειακό επίπεδο και είναι ιδανική συγκυρία για να λύσεις ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στιγμές με δικούς σου ανθρώπους μπορείς να ζήσεις στον προσωπικό σου χώρο, που θα είναι απολαυστικές και θα σε γεμίσουν χαρά και αγαλλίαση.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 είναι πιθανό να φέρει συγκρούσεις είτε με το σύντροφο, είτε με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς δείχνεις να επαναστατείς σε ότι νιώθεις ότι σε καταπιέζει και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξουν εκρήξεις που μπορεί να φέρουν ψυχρότητα ή αποστασιοποίηση από σημαντικά πρόσωπα για σένα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή γιατί δεν θα είναι δύσκολο να παρθούν αποφάσεις εν βρασμώ που μετά θα μετανιώσεις αλλά δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας το κέφι σου κατακόρυφα, την διάθεση για να προβληθείς, τη διάθεση για να διασκεδάσεις και να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Μπορείς τώρα να επικοινωνήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δράσεις που τυχόν σε ενδιαφέρουν. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η έντονη διάθεση αυτοπροβολής γιατί μπορεί να γίνεις υπερβολικός και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου απόψεις, μπες στη διαδικασία να ακούσεις και να επεξεργαστείς και τις απόψεις του συντρόφου σου.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό βάζοντάς σε σέ μία ιδιαίτερη διεργασία για τη σχέση σου και σε ότι αφορά την επικοινωνία με το ταίρι σου. Καλύπτει το ταίρι σου την ανάγκη για επικοινωνία; Αντιλαμβάνεται αυτά που του λες; Μπορεί να καταλάβει την ανάγκη σου για διασκέδαση και νέες γνώσεις; Αυτά είναι ζητήματα που κυρίως θα σε απασχολήσουν, καλό είναι όμως να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις ή αποφάσεις που το μόνο που θα φέρουν είμαι συγκρούσεις χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Με την Αφροδίτη να περνά ανάδρομη στον Ζυγό που είναι το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας, η προσοχή σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα και στο πώς διαχειρίζεσαι τα έσοδά σου. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 ανεβάζει τη διάθεση σου κατακόρυφα, σε γεμίζει αισιοδοξία και η επικοινωνία για σένα είναι καταλυτική. Είναι πιθανό να βρεθείς με παρέες, όπου θα υπάρξουν υπέροχες συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε εμπορικές συναλλαγές ή σε συμφωνίες σε σχέση με το διαδίκτυο που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 μπορεί να προκαλέσει άκρως συγκρουσιακό κλίμα στις σχέσεις σου, καθώς δείχνεις από τη μία με έχεις ανάγκη για έντονη επικοινωνία με το ταίρι σου, από την άλλη να επιζητάς την ανεξαρτησία σου και τη δυνατότητα να προχωρήσεις στο δικό σου προσωπικό μονοπάτι. Καλό είναι να βρεις τη χρυσή τομή και να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις πρέπει να θεωρούνται δεδομένες και οι εξελίξεις δεν θα είναι αυτές που ήλπιζες.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη βοηθώντας σε να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση και τρυφερότητα σε πρόσωπα που έχουν την ανάγκη να σου μιλήσουν. Οι συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο είναι έντονες και το πιθανότερο είναι να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις για θέματα που πιθανά σας απασχολούν. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου να οικειοποιείται προβλήματα και καταστάσεις των άλλων, κάτι που λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία ιδιαίτερη διαδικασία σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες. Αναθεωρήσεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά την οικονομική σου διαχείριση, καθώς δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι λάθη και παραλείψεις που μπορεί να δυσκολεύουν την κατάσταση. Η ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια έρχεται σε πρώτο πλάνο και υπάρχει μία εσώτερη διεργασία για το αν το ταίρι σου σε καλύπτει στα συγκεκριμένα ζητήματα ή εντείνει τις προσωπικές σου ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η σημαντικότερη αστρολογική συγκυρία της εβδομάδας είναι το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σου, που σε βάζει σε μία ιδιαίτερη διαδικασία σκέψης και αναθεώρησης σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, στο τι σε ικανοποιεί και καλύπτει την προσωπικότητά σου. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξουν σχετικές συζητήσεις και εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Μοναδικές μπορεί να είναι οι στιγμές εξομολόγησης με το ταίρι σου, καθώς νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για να εκφράσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 μπορεί να φέρει ιδιαίτερες συγκρούσεις σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις, αλλά κυρίως αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια και κτητικότητα έρχεται σε σύγκρουση με έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που σε διακρίνουν και αυτό θα είναι αρκετό για να μην δυναμιτίσει το κλίμα. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και να μπεις στην θέση του συντρόφου σου για να καταλάβεις και τις δικές του ανάγκες.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και η διάθεση για επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια σε διακρίνει και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν νέες πληροφορίες και νέες γνώσεις για αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Τα κοντινά ταξίδια είναι πολύ πιθανά, καθώς θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου για λίγο τη ρουτίνα και την καθημερινότητα.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία για να επανεξετάσεις τις πραγματικές σου ανάγκες σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες, για το τι καλύπτει την προσωπικότητά σου, για το αν η σχέση που έχεις σήμερα ικανοποιεί τις απαιτήσεις για την ερωτική σου ζωή. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί πιθανές εντάσεις και διαμάχες μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Σκέψου καλά και αναθεώρησε αυτά που σε προβληματίζουν και όταν η Αφροδίτη έρθει σε ορθή πορεία εξέφρασέ τα το ταίρι σου, όχι τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η ανάδρομη Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σου και περνάει στο Ζυγό αυτή την εβδομάδα βάζοντας είναι σε μία έντονη διεργασία για καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε προβληματίζουν και θέλεις να κλείσεις. Η σύνοδος Ερμή – Δία στο ζώδιό σου στις 29.11 λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή, καθώς η αισιοδοξία και η χαρά που σε διακρίνει δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να προωθήσεις τις προσωπικές του απόψεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι αμετροέπεια γιατί μπορεί να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 δημιουργεί έντονα συγκρουσιακό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, καθώς δείχνεις να επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες και αυτό πιθανά να είναι αρκετό για να ξεσηκώσει τις αντιδράσεις του συντρόφου σου και να φέρει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση μεταξύ σας. Μην επιτρέψεις στον εγωισμό να κυριαρχήσει και βρες τη χρυσή τομή για να μπορέσεις να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε οικονομικές συζητήσεις με συνεργάτες γιατί δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουστείτε και να τελειώσουν σημαντικές συνεργασίες για εσένα.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορείς να έχεις. Σε απασχολεί έντονα το πώς θα βρεις νέους πόρους εισοδήματος, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να μπεις σε σχεδιασμούς και συζητήσεις που θα αποφέρουν επιπλέον εισόδημα. Πρόσεχε μόνο την απολυτότητα και την ακαμψία στη σκέψη σου γιατί μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και εντείνεται η εσωστρέφεια σκεπτόμενος καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν πληγώσει στην προσωπική σου ζωή. Είναι έντονη ανάγκη σου να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος, όμως αυτό σου δημιουργεί μία ιδιαίτερη νευρικότητα και το πιθανότερο είναι να μην σε αφήνει να προχωρήσεις. Σκέψου καλά τι θέλεις να αφήσεις πίσω σου και ποια μαθήματα πρέπει να κρατήσεις και για τη μετέπειτα πορεία σου και απέφυγε συζητήσεις και αντιπαραθέσεις που δεν έχω τίποτα να προσφέρουν. Πρόσωπο του παρελθόντος είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους, μην προβείς σε συμπεράσματα και αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Το αστρολογικό γεγονός που χαρακτηρίζει την εβδομάδα είναι το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης στο Ζυγό που στρέφει το ενδιαφέρον σου και τις σκέψεις σου σε ότι αφορά τους κοινούς στόχους με το ταίρι σου και στο κατά πόσο ικανοποιούνται οι ανάγκες αυτές. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις άκρως επιτυχημένες συζητήσεις σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, καθώς το ευχάριστο κλίμα που δημιουργεί μπορεί να βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις που θα είναι θετικές για σένα.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 σε βάζει σε μία διαδικασία σύγκρουσης με το σύντροφό σου, καθώς ζητήματα και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σε ταλανίζουν και μπορεί οι αντιδράσεις σου να είναι έντονα επαναστατικές και συγκρουσιακές, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα τη σχέση σου. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις στη νευρικότητα και τις τάσεις ανεξαρτησίας που εμφανέστατα δείχνεις για να καταφέρεις ισορροπήσεις την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και μπορείς πια να εκφράσεις άμεσα και με δυναμισμό απόψεις και σκέψεις που πιθανά έχεις, κάτι που εκτιμούν πολύ τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Σημαντικές θα είναι οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις για συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν, όπως επίσης και για συζητήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις με τον σύντροφό σου, λύνοντας ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και στο κατά πόσο το ταίρι σου είναι το πρόσωπο αυτό που μπορείς να θέσεις κοινούς στόχους μαζί του, που μπορεί να αντιληφθεί τις κοινωνικές δράσεις και τις αναζητήσεις σου, που σέβεται την ελευθερία και το χώρο που ζητάς σε μία σχέση. Είναι προτιμότερο να μην μπεις άμεσα σε συζητήσεις γι’ αυτές σου τις σκέψεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως εσύ θα ήθελες και οι αντιπαραθέσεις να είναι έντονες. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και συζήτησε το όταν η Αφροδίτη έρθει σε ορθή πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η πλέον καθοριστική αστρολογική συγκυρία της εβδομάδας είναι το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό, που επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου και κατά πόσο σε καλύπτει η πορεία που έχεις μέχρι στιγμής. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 σου δίνει τη δυνατότητα μέσα σε ευχάριστο κλίμα να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις με τις θετικότερες εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν για σένα. Καλό είναι βέβαια να μην δώσεις υποσχέσεις στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Όμορφες στιγμές μπορεί να υπάρχουν και με φιλικά σου πρόσωπα.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 δημιουργεί πλαίσιο έντασης και σύγκρουσης στη σχέση σου και αν δεν κρατήσεις την ψυχραιμία σου το πιθανότερο είναι να υπάρξει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση με τον σύντροφό σου. Είναι σημαντικό για εσένα να έχεις στο χώρο σου και την ανεξαρτησία που χρειάζεσαι, αυτό όμως που θα πρέπει να γίνει κατανοητό και από το ταίρι σου και δεν θα είναι εύκολο να το αντιληφθεί αν εσύ προσπαθήσεις με απότομο και απόλυτο τρόπο να το επιβάλεις.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη κάνοντας εντονότερη από ποτέ την εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα που νιώθεις. Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στις τρέχουσες ανάγκες της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις σου, αφού το μυαλό σου βρίσκεται συνεχώς σε καταστάσεις και απωθημένα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Καλό θα είναι να ασχοληθείς με την μουσική ή με οποία καλλιτεχνική δράση σε ενδιαφέρει για να ισορροπήσει στη διάθεσή σου.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό εντείνοντας μέσα σου μία διεργασία σε ότι αφορά την καριέρα σου τη δημόσια εικόνα σου και κατά πόσο σε ικανοποιεί, βάσει της προσωπικής σου εξέλιξης. Νευρικότητα μπορεί να υπάρξει με τον σύντροφό σου γιατί πιθανά να επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την εικόνα και όχι ότι αφορά την ουσία της σχέσης δημιουργώντας έτσι αντιπαραθέσεις. Μην προχωρήσεις σε οριστικές αποφάσεις τη συγκεκριμένη περίοδο, σκέψου καλά τι θέλεις να διορθώσεις και τι θέλεις να αλλάξεις και προχώρησε αποφασιστικά όταν η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η ανάδρομη Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και σε καλεί σε αναθεωρήσεις και είναι πιθανό να αναρωτηθείς κατά πόσο το ταίρι σου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου στο πνευματικό επίπεδο που εσύ επιθυμείς, κατά πόσον σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 δίνει τη μοναδική ευκαιρία να προωθήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο σχέδια που μπορούν να δώσουν σημαντικές ευκαιρίες σε σένα και την προσωπική σου προβολή. Η ευχάριστη διάθεση που υπάρχει και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται, μόνο θετικές εξελίξεις μπορούν να αποφέρουν.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις σε επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο λόγω των έντονων επαναστατικών σου αντιδράσεων, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να χαλιναγωγήσεις στη νευρικότητα και τα ξεσπάσματα που πιθανόν να έχεις για να μην υπάρξουν αποστασιοποίηση και απομάκρυνση από πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Προσπάθησε να βρεις τη μέση λύση και να μπεις στη διαδικασία να αντιληφθείς τις ανάγκες και των άλλων, κυρίως του συντρόφου σου που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και το κυριότερο για σένα είναι να επικοινωνήσεις με το φιλικό σου περιβάλλον, με πρόσωπα που έχεις κοινά ιδεολογικά ενδιαφέροντα, πρόσωπα που έχετε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες. Οι ιδέες σου εντυπωσιάζουν, καθώς είναι πρωτότυπες, ευφάνταστες και άκρως πρωτοποριακές για την εποχή τους. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και απότομος με άτομα που δεν συμμερίζονται τις προσωπικές του απόψεις.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό βάζοντας σε σέ μία εσωτερική εργασία που αφορά τον έρωτα και κατά πόσο το ταίρι που έχεις δίπλα σου μπορεί να αντιληφθεί τις πνευματικές σου αναζητήσεις, μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές, κατά πόσο σου δημιουργεί αισιοδοξία και χαρά με την παρουσία του στη ζωή σου. Δυσκολίες στην επικοινωνία είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν, γι’ αυτό προσπάθησε να μην εντείνεις το κλίμα με νευρικότητα. Μην προχωρήσεις σε αποφάσεις πριν η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία γιατί το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις αλλά θα είναι δύσκολο να επανορθώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Το κυριότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η έλευση της ανάδρομης Αφροδίτης στο Ζυγό που σηματοδοτεί για εσένα μία περίοδο εντάσεων, εκρήξεων και καχυποψίας που πιθανά να ταλανίζουν τη σχέση σου. Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό στις 29.11 σε ωθεί στο να διασκεδάσεις με την ψυχή σου να δημιουργήσεις άκρως χαρούμενες και αισιόδοξες προϋποθέσεις για εσένα και το ταίρι σου αλλά και με παρέες που σας κεντρίζουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι υπερβολές και υποσχέσεις, στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 ανεβάζει το θερμόμετρο στην προσωπική σου ζωή και δεν θα διστάσεις να επαναστατήσεις σε ότι θεωρείς ότι σε καταπιέζει και δεν μπορεί να συμβαδίσει με την προσωπική σου φιλοσοφία, κάτι που πιθανά να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα και συγκρούσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή σε ότι διαφωνείς με τον σύντροφό σου, διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι τέτοιες που θα φέρουν αποστασιοποίηση και ψυχρότητα μεταξύ σας.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις σχέδια που έχεις για την καριέρα σου και θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου προβολή. Η μεθοδικότητα, η υπευθυνότητα και ο ρεαλισμός που σε διέπει εντυπωσιάζουν πρόσωπα που έχουν εξουσία και μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σου πορεία. Έχεις τώρα την ευκαιρία να αναγνωρίσουν την προσπάθεια που καταβάλλεις και να σε ανταμείψουν. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις πολύ αυστηρός και απόλυτος, κάτι που θα σε βάλει σε διαδικασία εντάσεων.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και βγάζει στην επιφάνεια με απότομο τρόπο ζήλια, καχυποψία, ανασφάλειες και απωθημένα επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο την προσωπική σου ζωή, αλλά και τις οικονομικές σου συνεργασίες. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί οι αντιδράσεις σου θα προκαλέσουν νευρικότητα και έντονες αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σου. Μην προβείς σε συμπεράσματα και αποφάσεις πριν η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία γιατί το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις αλλά δεν θα είναι εύκολο να γυρίσει ο χρόνος πίσω. Μετουσίωσε την ένταση σε πάθος και δεν θα χάσεις.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 29.10-5.11.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, μετρο, εκκρεμότητες, νέα, αμετροέπεια, βρες, δραση, λύση, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, αφροδιτη, δουλεια, εργασια, ζηλια, καθημερινη, καριερα, μουσικη, ομορφα μυστικα, περιοδος, πλαισιο, προγραμμα, ψυχολογια, αισιοδοξια, αμετροέπεια, απωθημενα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βρες, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, δυνατοτητα, δειτε, διαδικτυο, ευχαριστο, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ελευθερια, εβδομαδα, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, εποχη, εριστικος, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ιδια, εικονα, καχυποψια, κλιμα, λαθη, ρεαλισμος, λύση, λογο, μαζι σου, μπορεις, μυαλο, μυστικα, οικογενεια, ουσια, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ψυχη, ρομαντισμος, ρολο, συγκεκριμενα, σκεφτεσαι, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, τι ειναι, τομη, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χρονος, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, αυστηρος, ασφαλεια, δωσεις, για σενα, γνωσεις, ιδιαιτερα, νιωθεις, παιχνιδι, πληροφοριες, τοξοτη, θεματα, θερμομετρο, θεσεις, υπεροχο
Τυχαία Θέματα