Πρωτοφανές σκηνικό στο Masterchef! Αρνήθηκαν να βαθμολογήσουν οι κριτές! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

Η επεισοδιακή ψηφοφορία του MasterChef έφερε μεγάλη αναταραχή και αναπάντεχα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ο Σταμάτης αν και είχε ουσιαστικά την επιλογή να διαλέξει την Εύα Αμπάν, επέλεξε την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση λέγοντα πως αν είναι να φύγει, θέλει να φύγει από δύο δυνατούς μάγειρες.

Ο μαγειρικός αγώνας αυτής της ημέρας ηταν με ένα πιάτο αντιγραφής από τον γνωστό σεφ Δήμο Μπαλόπουλο.

Το πιάτο του που έπρεπε

να αντιγράψουν οι παίκτες ήταν: Κουνουπίδι με Μορχέλες, Φουντούκι και Περγαμόντο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το σημερινό πιάτο αντιγραφής; Κουνουπίδι με Μορχέλες, Φουντούκι και Περγαμόντο. Δείτε τη συνταγή στο link του bio! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 12 Απρ, 2019 στις 11:57 πμ PDT

Ο Σταμάτης Κωβαίος κατά τη δοκιμασία της αντιγραφής ήταν κάτι παραπάνω από φανερό ότι δεν θέλησε να ανταγωνιστεί τους συμπαίκτες του. Το πιάτο που παρουσίασε στο τέλος έμοιαζε περισσότερο με οικειοθελή αποχώρηση, ή για την ακρίβεια ήταν. Οι κριτές έφτυναν ο ένας μετά τον άλλο το φαγητό…

Τι συνέβη κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας

“Δεν είχα να βαθμολογήσω κάτι στο πιάτο σου, κάτι που με λυπεί ιδιαιτέρως. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, ή αν προσπάθησες να πάει στραβά, Λυπάμαι πολύ”, του είπε ο Δήμος Μπαλόπουλος ο οποίος δεν έβαλε καμία βαθμολογία στο πιάτο. O διαγωνιζόμενος ζήτησε συγγνώμη και επισήμανε πως έχει απόλυτο δίκιο.

“Απλώς να σου εξηγήσουμε το εξής, αυτό δεν είναι μηδέν. Βρεθήκαμε μπροστά σε μια προσπάθεια και επειδή ξέρουμε ποιοι τρεις μαγείρευαν σήμερα, το κουνουοπίδι που έφαγα δεν κατάφερα να το φάω. Δεν ήταν ο Σταμάτης. Δεν έχει βαθμολογία για συγκεκριμένους λόγους. Εδώ έχει ένα ερωτηματικό τεράστιο που πιστεύω πρέπει να μάθουμε το λόγο”, σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισημαίνοντας γιατί και οι υπόλοιπο αρνήθηκαν να βάλουν στο πιάτο κάποιο βαθμό.

Όπως ήταν λογικό ο Σταμάτης Κωβαίος αποχώρησε από το διαγωνισμό αφού στην ουσία προσπάθησε για αυτό.

Διαβάστε ακόμα: Αποχαιρέτησε στον αέρα τους τηλεθεατές – Τέλος από το κανάλι

Γνωστός κωμικός πέθανε στη σκηνή μπροστά στους θεατές – Σοκαρισμένο το κοινό

Keywords
Τυχαία Θέματα