10 έξυπνα tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να οργανώσεις τέλεια την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου!

Η Shea Whitney είναι γνωστή You Tuber και μέσα από το κανάλι της μας δείχνει 10 πολύ έξυπνα tips για να οργανώσεις τα ρούχα σου και να αποκτήσεις την ντουλάπα των ονείρων σου.

#1. Η Shea μας συμβουλεύει να αλλάξουμε τις λάμπες στο δωμάτιο που είναι οι ντουλάπες μας γιατί οι λάμπες που είναι σε πιο μπλε απόχρωση μοιάζουν περισσότερο με το φυσικό φως και έτσι θα μπορείς να βλέπεις πώς θα φανούν τα ρούχα σου με το που βγεις

στον ήλιο.

#2. Η γνωστή You Tuber προτείνει να αλλάξεις σιγά σιγά όλες σου τις κρεμάστρες επιλέγοντας λεπτές, μη ογκώδεις, κρεμάστρες που θα βάλουν σε τάξη την γκαρνταρόμπα σου.

#3. Χώρισε τα ρούχα σου ανά χρώματα. Η Shea τοποθετεί πάντα τα ρούχα της από τα πιο σκουρά προς τα πιο ανοιχτόχρωμα ώστε να μπορεί να τα βλέπει ανά χρώμα και να επιλέγει αυτά που θέλει να φορέσει. Έτσι για παράδειγμα αν θέλεις να ταιριάξεις με το τζιν σου ένα μαύρο μπλουζάκι, δεν θα χρειαστεί να ψάξεις όλα τα συρτάρια και την ντουλάπα σου αλλά μπορείς πολύ απλά να κοιτάξεις εκεί που βάζεις τα μαύρα ρούχα και να βρεις αμέσως αυτό που ψάχνεις.

Διαβάστε ακόμα: Η Scarlett Johansson φόρεσε το κοστούμι που…«έριξε» το instagram!-Το κοστούμι είναι η απόλυτη τάση της σεζόν!

17 απλά styling tricks που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στιλ σου (VIDEO)-Αυτά τα tricks θα σε εντυπωσιάσουν!

Χαμός στο instagram με ΑΥΤΟ το φόρεμα των 40 ευρώ -Το φοράνε όλες!– Εσύ θα το φόραγες και αν ναι με ποιον τρόπο;

Keywords
Τυχαία Θέματα