Γνωστός κωμικός πέθανε στη σκηνή μπροστά στους θεατές – Σοκαρισμένο το κοινό

Ο stand up κωμικός Ian Cognito πέθανε μπροστά στο σοκαρισμένο κοινό που τον παρακολουθούσε. Λίγα λεπτά προηγουμένως αστειευόταν πως πάθαινε εγκεφαλικό. Ο κωμικός έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που έκανε την παρουσίαση του στην σκηνή και οι θεατές νόμιζαν αρχικά πως είναι μέρος της παράστασης όταν εκείνος κάθισε στην καρέκλα του και ξάπλωσε πίσω.

Οι γιατροί έφτασαν γρήγορα στο the Lone Wolf Comedy Club in Bicester στο Oxon, αλλά ο άτυχος κωμικός ήταν ήδη νεκρός. Ο John

Ostojak, ο οποίος βρισκόταν στο κοινό είπε στο BBC: “Δέκα λεπτά πριν έκανε αστεία πως πάθαινε εγκεφαλικό! Είπε: “Φαντάσου να πάθαινες εγκεφαλικό και όταν συνερχόσουν να μιλούσες ουαλικά”. Στη συνέχεια κάθισε στην καρέκλα για πέντε λεπτά – το κοινό νόμιζε πως συνέχιζε το αστείο – όταν ο παρουσιαστής ανέβηκε στην σκηνή και κάλεσε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, ο πολυαγαπημένος κωμικός Cognito έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την καρδιά του. Οι συνάδελφοι του τον περιγράφουν ως έναν από τους πιο χαρισματικούς perfomer, ενώ τα μηνύματα τους συγκινούν.

Εδώ σε παλιότερο act του…

Πηγή: thesun.co.uk

Διαβάστε ακόμα: “Αυτή η γυναίκα με κατέστρεψε! Πούλησα το σπίτι μου για χρέη άλλων, πούλησα πίνακες…”

Ελένη Μενεγάκη: Με ποιον γοητευτικό άντρα της showbiz είχε πάθει πλάκα όταν τον είδε πρώτη φορά;

Keywords
Τυχαία Θέματα