Πρώτη μέρα στη δουλειά για την Bella Hadid με hairstyle που θα σας ξετρελάνει!

Η Bella Hadid έμεινε σπίτι, ξεκουράστηκε, μαγείρεψε και έκανε παρέα με την αδερφή της που ετοιμάζεται να γίνει μανούλα. Απ’ ότι καταλάβαμε πέρασε υπέροχα.

Φρόντιζε μάλιστα να μας ενημερώνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram για την καθημερινότητα της κατά την περίοδο της καραντίνας.

Και τώρα ήρθε η ώρα να βγει από το σπίτι και να επιστρέψει στη δουλειά. Ναι, έκανε ήδη την πρώτη της φωτογράφηση και όπως πάντα ήταν εντυπωσιακή. Και εννοείται πως ανέβασε μια

φωτογραφία της για να χαιρετήσει τους θαυμαστές της και να τους ενημερώσει για την μετά κορονοϊό περίοδο.

Εμείς ανήκουμε στους followers της φυσικά και εκείνο που μας ξετρέλανε ήταν το hairstyle της που απ’ ότι φαίνεται είναι μεγάλη τάση το φετινό Καλοκαίρι, αφού και η Jennifer Lopez το υιοθέτησε τις τελευταίες ημέρες. 

Η Hadid άφησε τα μαλλιά της φυσικά που σημαίνει σγουρά. Το συγκεκριμένο look μας παραπέμπει στα 90’s και είναι ό,τι ωραιότερο για το Kαλοκαίρι και τις διακοπές αφού χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα χωρίς χρήση συσκευών θερμότητας.

Με χωρίστρα στο πλάι, ελαφρώς ανασηκωμένη και με απίθανο όγκο το μοντέλο μας εμπνέει και πάλι.

Είναι από εκείνες τις φορές που χαιρόμαστε όλες εμείς που έχουμε σγουρά μαλλιά και τα ταλαιπωρούμε με το σίδερο ισιώματος ώστε να αποκτήσουμε sleek και ολόισιο hairstyle. Όχι φέτος και όχι στις διακοπές. Επιτέλους απελευθέρωση.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Προκαλεί τελικά το κλιματιστικό ρυτίδες; Δείτε τι λένε οι ειδικοί!

Tantouring: Είναι ο πιο απλός τρόπος να δείχνετε μαυρισμένες!

Keywords
Τυχαία Θέματα