Ανθή Βούλγαρη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την παραίτησή της από το Open

Μέσω αποκλειστικού ρεπορτάζ της εφημερίδας Οn Time, έγινε γνωστό ότι η Ανθή Βούλγαρη υπέβαλε την παραίτησή της από το Open, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής “Ώρα Ελλάδος 7”. 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα. 

Η Ανθή Βούλγαρη μετά την αποκάλυψη για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Open, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και στη λεζάντα έγραψε για την αποχώρησή της από το Open, τονίζοντας πως σύντομα θα αποκαλύψει το νέο της επαγγελματικό βήμα.

“Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος.

Η συνεργασία μου με το Open τέλειωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη… Κρατάω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται… αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικό τμήμα που αξημέρωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα! Δεν σας αποχαιρετώ… Λέω εις το επανιδείν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς!”, έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Anthi Voulgari (@anthivoulgari) on Jul 24, 2020 at 8:54am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Τα πρώτα λόγια για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ 

The Bachelor: Αυτός θα είναι ο περιζήτητος εργένης στο ριάλιτι του Alpha!

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα 

Keywords
Τυχαία Θέματα