Η Gisele αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της!

Η Gisele Bundchen είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα ever και σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περπατήσεις στις πασαρέλες τα τελευταία χρόνια.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα συμπλήρωσε τα 40 της χρόνια παραμένοντας το ίδιο συγκλονιστική με την περίοδο που ξεκίνησε την καριέρα της. Για την ακρίβεια είναι ακόμη ομορφότερη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις 21 Ιούλ, 2020 στις 10:09 πμ PDT

Εκτός από το

τέλειο κορμί έχει και μια υπέροχη επιδερμίδα την οποία φροντίζει σχολαστικά, όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της. Έχει τονίσεις επίσης πως δίνει μεγάλη σημασία στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και την άψογη εικόνα αφού μόνο έτσι νιώθει καλά και μπορεί να λειτουργεί σωστά.

Παράλληλα αποκαλύπτει όλα όσα κάνει για να διατηρεί το δέρμα της νεανικό και δροσερό. Και όπως θα δείτε στη συνέχεια δεν πρόκειται για εξωφρενικά ακριβές θεραπείες ή φόρμουλες.

Ξεκινά τη μέρα της με διαλογισμό. Είναι μέρος της ζωής της πλέον και δεν πρόκειται να τον σταματήσει όσο κι αν μεγαλώσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις 20 Ιούλ, 2020 στις 8:34 πμ PDT

Προσέχει ιδιαίτερα την διατροφή της αφού θεωρεί πως αν δεν είναι ισορροπημένη και σωστή, η επιδερμίδα της δεν θα δείχνει τέλεια.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ της είναι “μετρημένη”. Άλλωστε υποστηρίζει πως “less is more” και αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιεί λίγα και συγκεκριμένα προϊόντα ώστε να τονίσει τα σημεία που το έχουν ανάγκη. Στο νεσεσέρ της υπάρχουν bronzer πούδρα, blush σε ροδακινί απόχρωση και highlighter. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις 12 Νοέ, 2019 στις 11:47 πμ PST

Τα μαλλιά της είναι το δυνατό της σημείο. Όλες τα ζηλεύουμε. Η Gisele, όπως υποστηρίζει, το μόνο που κάνει είναι να απλώνει conditioner μετά το λούσιμο για να τα ξεμπλέξει, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της και στη συνέχεια τα αφήνει να στεγνώσουν χωρίς να χρησιμοποιήσει συσκευές θερμότητας, όπως για παράδειγμα το σεσουάρ.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Τα hairstyles της Ciara είναι μικρά αριστουργήματα και αξίζει να τα δείτε!

Ο απίθανος τρόπος για να καθαρίσεις την ισωτική σου εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα