Προστατεύστε το δέρμα του σώματος από την ξηρότητα με τα σωστά προϊόντα περιποίησης

Κάνει κρύο έξω. Ξέρω ακούγομαι σαν τη μαμά σας αλλά έτσι είναι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φροντίζετε το δέρμα του σώματος όπως ακριβώς κάνετε και με το πρόσωπο. Δεν είναι εκτεθειμένο μεν αλλά η ξηρότητα και η αφυδάτωση παραμονεύουν. Και δεν είναι σωστό να μην προβλέψετε.

Παράλληλα έχετε έντονη αίσθηση του τραβήγματος, εμφανίζονται κοκκινίλες και το δέρμα σκάει, ξηραίνεται και χάνει τη φυσική του λάμψη.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε την Ατοπική Δερματίτιδα η οποία είναι μια χρόνια, υποτροπιάζουσα διαταραχή

της ανώτερης στιβάδας του δέρματος, που προκαλεί ξηροδερμία, κνησμό και εξανθήματα. Συνήθως ξεκινάει στην παιδική ηλικία και μάλιστα μέσα στους πρώτους έξι μήνες. Μπορεί όμως να διαρκέσει μέχρι την εφηβεία ή την ενήλικο ζωή.

Αυτό σημαίνει ότι επιβάλλεται στην καθημερινή ρουτίνα να χρησιμοποιείτε προϊόντα που χαρίζουν θρέψη, προστασία και πλούσια ενυδάτωση.

Η σειρά Atoderm της Bioderma θα σας δώσει τη λύση. Είναι ιδανική για όλη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες και ανακουφίζει, ενυδατώνει, να λειαίνει και καταπραΰνει το ξηρό, πολύ ξηρό έως και ατοπικό δέρμα. Η δράση της οφείλεται στο Skin Protect Cpmplex που περιέχει. Ο δερματικός φραγμός αποκαθίσταται και το δέρμα δεν χάνει την υγρασία του. Αντιθέτως, επανέρχεται στη φυσιολογική του κατάσταση. Παράλληλα, χάρη στην πατέντα Skin Barrier Therapytm αποτρέπεται με βιολογικό τρόπο η εξάπλωση του βακτηρίου που ευθύνεται για την επιδείνωση του ερεθισμού του δέρματος.

Star products της σειράς είναι τα Atoderm Creme και Atoderm Huile Douche
Η Atoderm Crème θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Χάρη στο Skin ProtectTM αποτελούμενο από βιταμίνη PP και ένα συνδυασμό δύο σακχάρων δημιουργεί φυσικά και βιολογικά έναν υγιή δερματικό φραγμό και συμβάλλει στη διατήρηση των αποθεμάτων νερού στο δέρμα, βοηθώντας να επανέλθει η απαλότητα και η ενυδάτωση που διαρκούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η γλυκερίνη και η βαζελίνη που επίσης περιέχει σταθεροποιούν στον οργανισμό το νερό που προέρχεται από έξω.

Το Atoderm Huile Douche είναι μια φόρμουλα σε μορφή λαδιού που χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και άμεση ανακούφιση μετά το ντους. Χάρη στην τρυφερή υφή του προστατεύει το προστατεύει και καταπραΰνει το δέρμα ενώ παράλληλα ενισχύει την ανεκτικότητα του αποτρέποντας τυχόν ερεθισμούς.

Διαβάστε ακόμη:

Η τέλεια επιδερμίδα της Nicole Kidman οφείλεται στα βήματα περιποίησης που ακολουθεί πιστά!

Το mani look της εβδομάδας είναι παστέλ και γιορτινό

Keywords
Τυχαία Θέματα