Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/12

Είναι αλήθεια πως τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνδυάσει τις παγιέτες με το πολύ επίσημο ντύσιμο και τις βραδινές και κυρίως γιορτινές εμφανίσεις. Το τελευταίο διάστημα όμως αυτό έχει αλλάξει αφού μπορούν να φορεθούν άνετα από το πρωί, όταν φυσικά συνδυαστούν με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ναι, η μόδα της σεζόν θέλει λάμψη και τόλμη.

Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία

Desiree Fashion, μίνι, στενό, μπρονζέ, με παγιέτες, κλειστό στο λαιμό και μακριά μανίκια.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μπεζ γόβες Christin Louboutin.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Peaches της MAC και στα χείλη δυο κραγιόν το Rouge Volupte Shine No 30 της YSL και το Sparkling Holiday No 01 της Kiko Milano.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει το φόρεμα με παγιέτες μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities, τόσο σε καθημερινές τους εμφανίσεις, όσο και σε βραδινές.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε για να εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks, γιορτινά ή όχι. Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε και εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10/12

Keywords
Τυχαία Θέματα