Τα make up trends του 2019 επαναφέρουν στο προσκήνιο τα μάτια

Αν το 2018 τα trends αναζητούσαν την υπέρβαση το 2019 επιστρέφουν στα βασικά. Οι ειδικοί επιμένουν ότι δεν χρειάζεται υπερβολή τουλάχιστον όχι με την μορφή της έξτρα λάμψης και του έντονου cat eye. Ναι μεν τα μάτια παραμένουν στο προσκήνιο αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι ακριβώς εννοούν.

Πρώτα απ’ όλα αφήνουμε στην άκρη τα ρευστά eyeliner και χρησιμοποιούμε μολύβια δημιουργώντας γραφικά σχέδια. Για καλύτερο και σταθερό αποτέλεσμα κάνουμε το περίγραμμα

με ένα απαλό μολύβι και από πάνω χρησιμοποιούμε eyeliner σε μορφή μαρκαδόρου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Makeup (@diormakeup) στις 13 Νοέ, 2018 στις 5:09 πμ PST

Το αμέσως επόμενο trend θέλει έντονες κίτρινες, πορτοκαλί και πράσινες σκιές. Για ακόμα καλύτερη εφαρμογή οι make up artists δημιουργούν ένα smudge look με μολύβι ματιών και στη συνέχεια απλώνουν τη σκιά καλύπτοντας όλο το πάνω βλέφαρο (και το eyeliner μαζί).

Μπορείτε φυσικά να αντικαταστήσετε το κίτρινο με έναν πράσινο τόνο στο πάνω βλέφαρο και να το συνδυάσετε με ροζ στο κάτω. Είναι η χρονιά του colorful! Τα μεγαλύτερα beauty brands άλλωστε έχουν δημιουργήσουν ήδη παλέτες που περιέχουν τις συγκεκριμένες αποχρώσεις. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό το look είναι back to basics ή back to 80’s…

Όσο αφορά τα χείλη οι ειδικοί προτείνουν να χρησιμοποιήσουμε ένα φωτεινό και παγωμένο χρώμα στο κάτω χείλος, χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα plumping εφέ. Και για να ολοκληρώσουμε απλώνουμε ένα διάφανο λιπ γκλος. Τα χείλη θα φαίνονται έντονα και το αποτέλεσμα θα είναι σαν να φοράμε κραγιόν.

Η επιδερμίδα από την άλλη θέλει απαλές υφές και ακόμα καλύτερα ένα ρευστό serum foundation που χαρίζει φυσική λάμψη και απαλότητα ενώ παράλληλα θρέφει, λειαίνοντας, λεπτές γραμμές, ρυτίδες και τυχόν ατέλειες.

Όπως καταλαβαίνεται η ένταση παραμένει στα μάτια ενώ όλα τα υπόλοιπα σημεία του προσώπου κρατούν χαμηλούς τόνους.

Φυσικά επιτρέπεται να υιοθετήσετε τις τάσεις πριν από την Άνοιξη.

Διαβάστε ακόμη:

Απλοποιήστε την ρουτίνα περιποίησης και μακιγιάζ με ένα μόνο προϊόν

Μια εσάνς για femme fatale

Keywords
Τυχαία Θέματα