Πρώην παίκτρια του MasterChef που γνωρίζει προσωπικά τη Μάρλεν αποκαλύπτει: «Ο Βαρθαλίτης δεν είναι του γούστου της»

Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, οι οποίες θέλουν ζευγάρι τη Μάρλεν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη από το MasterChef.

Ωστόσο, στις 14/5 η θεία της Μάρλεν Γρυντάκη, Νεκταρία, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την ανιψιά της, διαψεύδοντας το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

«Όχι δεν υπάρχει ειδύλλιο με τον Σταύρο. Είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει. Μιλήσαμε χθες με τη Μάρλεν. Ήρθε η κόρη μου η μικρή και μου είπε πως λένε για ειδύλλιο.

Και της έστειλα μήνυμα της Μάρλεν και μου λέει όχι ρε θεία, μην τα πιστεύεις αυτά. Θα το ήξερα, θα μου το έλεγε. Έχουμε καλή σχέση με τη Μάρλεν. Έχουμε 12 χρόνια διαφορά, μαζί μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι», ανέφερε συγκεκριμένα.

Επιπλέον, όπως είπε, η Μάρλεν πριν μπει στο Masterchef είχε χωρίσει από τον σύντροφό της στο Λονδίνο, καθώς γνώριζε πως θα μείνει στην Ελλάδα.

«Η Μάρλεν είχε μια σχέση στο Λονδίνο και χώρισε πριν μπει στο MasterChef. Ο σύντροφός της ήταν Έλληνας. Η σχέση τελείωσε γιατί η Μάρλεν ήξερε πως θα μείνει στην Ελλάδα. Δε μπορούσε να δεσμεύσει το παιδί. Χώρισαν φιλικά. Δεν ήταν μάγειρας ο πρώην σύντροφός της. Η μητέρα της Μάρλεν ζει και εργάζεται στην Αγγλία. Η Μάρλεν δούλευε πέντε χρόνια στο Λονδίνο σε ένα περουβιανό εστιατόριο», είπε η θεία της Μάρλεν.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε η θεία της, Νεκταρία!

Σήμερα (16/5) δύο πρώην παίκτριες του περσινού MasterChef, η Ασημίνα και η Άλκηστις, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” για το φημολογούμενο ζευγάρι.

Η Ασημίνα η οποία γνωρίζει προσωπικά τη Μάρλεν Γρυντάκη τόνισε πως ο Σταύρος Βαρθαλίτης δεν είναι του γούστου της Μάρλεν και ότι η εκκεντρική μαγείρισσα έχει άλλες προτεραιότητες στην προσωπική της ζωή. Μάλιστα την ίδια άποψη φαίνεται να είχε και η Άλκηστις.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν από τις δυο πρώην παίκτριες:

Διαβάστε περισσότερα:

Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά για πρώτη φορά – Δείτε την ανακοίνωσή της στο Instagram!

Θύμα χάκερ έπεσε ο Χρήστος Δάντης – Τι συνέβη;

Η Μαρίνα Τσιντικίδου αποκαλύπτει: «Οι συνεδρίες με ψυχολόγο και ψυχίατρο μου έσωσαν τη ζωή»

Keywords
Τυχαία Θέματα