Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκάλυψε τι τον ενόχλησε περισσότερο στα ψευδή δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική του ζωή

Πριν από περίπου δύο μήνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με μια γιατρό από τη Θεσσαλονίκη. Ο σεφ και κριτής του MasterChef ξέσπασε και τόνισε πως δεν γνωρίζει την εν λόγω κυρία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα είχε γράψει χαρακτηριστικά!

Το

βράδυ της Παρασκευής (15/5), λοιπόν, ο ίδιος βρέθηκε στην νέα εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος».

Ο γνωστός σεφ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ασχολήθηκα με τα social media στην καραντίνα. Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, τη διαχείριση την κάνω μόνος μου. Μου στέλνει ο κόσμος, απαντάω. Μου αρέσει να συμφωνώ, να διαφωνώ σε ένα πλαίσιο πολύ κανονικό. Αν κάποιος με βρίσει μπορεί να τον βρίσω και εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε και στα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, τα οποία αφορούσαν την προσωπική του ζωή, εξηγώντας μάλιστα τον λόγο που τον έκανε να απαντήσει δημόσια.

«Δε ξέρω πως προέκυψε αυτό. Δεν το έψαξα, τι  να ψάξω; Ήταν λίγο περίεργο γιατί αν ήταν μια φίλη, μια γνωστή μου ή έστω να την ξέρω λίγο…. Εγώ απάντησα γιατί, επειδή είμαι και ακροατής και διαβάζω εφημερίδα από παλιά και είμαι από αυτούς που πηγαίνουν στην Ομόνοια Σάββατο βράδυ για να τις έχω στο σπίτι ζεστές ζεστές, με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό που διαβάζω να ξέρω από ποιόν το διαβάζω…. Δεν ήταν ότι έγραψαν για εμένα και αυτή την κοπέλα που δεν την ξέρω, ήταν ότι δεν είχε μια υπογραφή σε μια τετρασέλιδη εφημερίδα», τόνισε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα:

Πάνος Μουζουράκης: Η ταινία μικρού μήκους που γύρισε εν μέσω καραντίνας με τη σύντροφό του και κατάφερε να ξεχωρίσει!

Πετρούνιας – Μιλλούση: Δείτε ποιος γνωστός τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης τους!

Νέο μέλος στην οικογένεια Kardashian; Οι φωτογραφίες στο Instagram που πυροδότησαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης!

Keywords
Τυχαία Θέματα