Οι παλέτες σκιών που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το ωραιότερο smoky eye του Καλοκαιριού!

Έχετε ήδη φτιάξει τη λίστα με τα προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεστε. Σκεφτήκατε πολύ όσο μείνατε σπίτι και αποφασίσετε να αποκτήσετε εκείνα που έχετε ανάγκη μόνο. Είναι σχεδόν Καλοκαίρι άλλωστε και μπορεί να μην έχετε μαυρίσει ακόμη αλλά γνωρίζετε ποια είναι εκείνα που θα χρειαστείτε μέχρι και το Φθινόπωρο.

Η παλέτα σκιών βρίσκεται στη λίστα σας και πρέπει να την επιλέξετε με προσοχή. Θα πρέπει να είναι πρακτική και οι αποχρώσεις που περιέχει να ταιριάζουν στα μάτια, την επιδερμίδα αλλά και το lοoks σας.

Οι

περισσότερες αγαπάτε πολύ το smoky eye. Ναι, και το Καλοκαίρι. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις άλλωστε. Η καλοκαιρινή του εκδοχή είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ.

Ξεφεύγει από το κλασικό, σκοτεινό εφέ με τις γκρι και μαύρες αποχρώσεις βέβαια και τη θέση τους παίρνουν οι γήινες, οι παστέλ αλλά και οι έντονες. 

Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σας αποκαλύπτουμε τις ωραιότερες παλέτες σκιών με τις οποίες θα δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά smoky eye looks. 

Fenty Beauty Peach Snap Shadow Eye Shadow Palette: Με δροσερές ροδακινί αποχρώσεις κατάλληλες τόσο για το πρωί όσο και για τις βραδινές σας εμφανίσεις.

NYX Ultimate Eyeshadow Palette,  Bright: Κατάλληλη για τις πιο τολμηρές. Για όλες εσάς που σας αρέσουν οι έντονες αποχρώσεις και οι εκκεντρικοί συνδυασμοί.

Nars Voyageur Eyeshadow Palette, Nectar: Μια κλασική παλέτα που μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, μαυρισμένης και μη.

Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette: Μία από τις διασημότερες παλέτες. Επιβάλλεται να την αποκτήσετε γιατί θεωρείται star product.

Anastasia Beverly Hills Soft Glam Eye Shadow Palette: Περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε nude, γήινο αλλά και κλασικό σκούρο smoky eye.

MAC Eyeshadow X9 Burgundy: Είναι η αγαπημένη των επαγγελματιών αφού περιλαμβάνει τις πιο απαραίτητες αποχρώσεις και υφές. Από απαλό ροζ και μπεζ μέχρι σκούρο καφέ.

Διαβάστε ακόμη:

Τελείωσε το dry shampoo; Φτιάξτε ένα μόνες σας με 2 υλικά! (video)

Δείτε το blush που ταιριάζει τέλεια στον τόνο της επιδερμίδας σας -6 για να διαλέξετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα