Πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε τουαλέτα αεροπλάνου»

Η Μέγκι Ντρίο τοποθετήθηκε σε δηλώσεις της στο MEGA για τη Ραμόνα Βλαντή που γενικά η σχέση τους στο χρόνο δεν ήταν ποτέ καλή.

«Γενικά η Ραμόνα Βλαντή κάποιο πρόβλημα έχει με το πρόσωπό μου. Κάποτε, δεν έκανα για μοντέλο, τώρα δεν θέλει καν να μου απαντήσει on camera. Από που και ως που; Πριν 1,5 χρόνο ασχολιόταν μόνο μαζί μου. Επίσης είπε ότι δεν ασχολείται με τα νούμερα της εκπομπής της. Καλό θα ήταν να ασχοληθεί, γιατί πρέπει μάλλον να κάνει κάτι. Επίσης ήταν αγενέστετο αυτό που είπε, ότι δεν θέλει να μου απαντήσει και δεν ασχολείται καν με αυτά τα άτομα. Εμμονή δεν νομίζω να έχει, αλλά εμπάθεια», δήλωσε, η πρώην παίκτρια του GNTM.

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε στη ζήλια που την έχει ωθήσει να κάνει διάφορα πράγματα…

«Έχω ψάξει κινητό, έχω μπλοκάρει instagram, δεν υπάρχει  ο προσωπικός λογαριασμός του Γιάννη πλέον. Δεν χρειάζεται instagram ο Γιάννης, έχω εγώ. Ήταν για το καλό της σχέσεις, γιατί είχαμε και κάτι ενοχλήσεις. Οι άντρες εκ φύσεως είναι όντα που ψάχνονται, οπότε πρέπει εμείς οι γυναίκες να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, η Μέγκι Ντρίο δεν δίστασε να αποκαλύψει και το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά με σύντροφό της.

«Το πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά ήταν σε τουαλέτα αεροπλάνου. Στο πρώτο μας ταξίδι».

Δείτε τις δηλώσεις της:

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τούνη: «Καταλαβαίνω ότι πουλάω, αλλά είναι άσχημο να…»

Χρήστος Λούλης: Αποκαλύπτει ποια είναι η θέση του για το ελληνικό #MeToo στο θέατρο

Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν μου επιτρέπω να ερωτευτώ γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα