Τα printed jackets είναι μια από τις top τάσεις της σεζόν- Πώς θα τα φορέσεις;

Τα printed jackets είναι μια από τις top τάσεις της σεζόν και σήμερα θα δούμε διάφορους υτρόπους για να τα φορέσουμε και να τα προσθέσουμε στη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα. Δίνουν χρώμα και στιλ στις εμφανίσεις μας και μας βοηθούν να «χτίσουμε» πιο εύκολα το καθημερινό μας στιλ, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα.

Η Chiara Ferragni επιλέγει ένα jacket με διάφορα prints και το συνδυάζει με total black look. Για την ακρίβεια, ένα μπουφάν με δυναμικά prints είναι το ιδανικό πανωφόρι

για να το ταιριάξεις με τα one- color looks σου.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

H Olivia Palermo επιλέγει και αυτή με τη σειρά της ένα printed jacket που κερδίζει τις εντυπώσεις. Η γνωστή Fashion Editor φοράει το jacket της με τζιν παντελόνι και μπεζ πουλοβεράκι, ένα αρκετά basic look που όμως με το σωστό jacket αναδεικνύεται.

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Σε μια ακόμα εμφάνισή της η πασίγνωστη fashionista μας δείχνει ακόμα ένα printed jacket που αυτή τη φορά ταιριάζει με ένα σετ φόρμες σε παλ απόχρωση. Και από αυτό το look μπορείς εύκολα να καταλάβεις τη δύναμη που κρύβει ένα statement πανωφόρι.

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Mπορεί το μπουφάν της Negin Mirsalehi να είναι μαύρο από τη μια μεριά αλλά εσωτερικά έχει prints και συγκεκριμένα το γνωστό logo του οίκου Louis Vuitton.

View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

H Mary Lawless Lee φοράει ένα puffer jacket με prints και μάλιστα είναι ασορτί με το μπουφάν της κορούλας της. Τα puffer jackets είναι huge τάση για φέτος και αν θέλεις να συνδυάσεις δύο τάσεις επίλεξε ένα με έντονα και δυναμικά prints για ακόμα πιο statement εμφανίσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Lawless Lee (@marylawlesslee)

Διαβάστε ακόμα: 6 πανωφόρια που είδαμε στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας…και έχουμε λατρέψει

Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει το πιο δημοφιλές jacket της σεζόν- Oδηγός αγοράς με μοναδικά κομμάτια

Ώρα για έμπνευση: 6 street looks που θα σε βοηθήσουν να δεις τη Δευτέρα με άλλο μάτι

Keywords
Τυχαία Θέματα