Η Naomi Campbell με φανταστικό Double French mani στο catwalk του Alexander McQueen

Τα fashion shows αγαπημένων οίκων και σχεδιαστών μας δίνουν σίγουρα μια καλή γεύση για τα trends που θα κυριαρχήσουν όχι μόνο στη μόδα αλλά και στην ομορφιά. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά highlights που είδαμε μέχρι στιγμής, είναι δίχως αμφιβολία το λαμπερό μανικιούρ της -πάντα εντυπωσιακής- Naomi Campbell, που περπάτησε στο catwalk του εμβληματικού οίκου Alexander McQueen

για την Άνοιξη- Καλοκαίρι του 2022, στο Λονδίνο.

Ευτυχώς για μας, η celebrity manicurist Michelle Class που δημιούργησε αυτό το negative space διπλό γαλλικό μανικιούρ (σ.σ. negative space είναι η τεχνική μανικιούρ όπου ουσιαστικά περιλαμβάνει κενά, “άβαφα” σημεία στο design του) για το διάσημο supermodel ήταν πρόθυμη ν’ αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες: «Το γαλλικό μανικιούρ έχει κυριαρχήσει σε κάθε Ινσταγκραμικό προφίλ εδώ και αρκετό διάστημα αλλά θέλαμε να του δώσουμε εκείνο το “edgy London attitude”» εξήγησε σε συνέντευξή της στο popsugar και πρόσθεσε: «Ήταν η άξια συνέχεια στην αναμέτρηση με τα μανικιούρ που είχε η Naomi στο Παρίσι και το Μιλάνο, δημιουργώντας ένα γαλλικό με negative space μισοφέγγαρα».

Το συγκεκριμένο design είναι ουσιαστικά ένα διπλό γαλλικό μανικιούρ με ασημένιο glitter και μαύρο βερνίκι στις άκρες των νυχιών αλλά και negative space μισοφέγγαρα που δημιουργούνται σε κάθε νύχι και πάλι με τη χρήση του ασημένιου glitter. Το αποτέλεσμα δείχνει μάλλον μινιμαλιστικό αλλά απίστευτα stylish και glamorous. «Αγαπώ τον τρόπο που αιχμαλωτίζει το φως -πραγματικά λάμπει σαν χιλιάδες διαμαντάκια» δήλωσε ενθουσιασμένη η Michelle Class. Και όπως προσθέτει, το μανικιούρ με την τέλεια δόση glitter που παραμένει ultra μοντέρνο είναι κάτι που αναμένεται να δούμε περισσότερο την περίοδο των γιορτών.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander McQueen (@alexandermcqueen)

Για να δημιουργήσει αυτό το nail look, χρησιμοποίησε το Bio Sculpture gel σε δύο αποχρώσεις, απαλή ροζ (για τη βάση των “άβαφων” σημείων) και μαύρη για τις άκρες των νυχιών. Για εκθαμβωτική λάμψη στις καμπύλες γραμμές που τόνισαν το διπλό γαλλικό και επίσης “οριοθέτησαν” τα negative space μισοφέγγαρα χρησιμοποίησε το BrillBird Hypnotic Diamond Gel.

Και η περιποίηση των χεριών όμως είναι εξίσου σημαντική για την Michelle Class που χρησιμοποιεί τα υπέροχα hand scrubs της Byredo: «Δεν είναι μόνο η μυρωδιά τους που είναι υπέροχη αλλά είναι και ελαφριά για την τσάντα ή το επαγγελματικό βαλιτσάκι μου που δεν θέλω να βαραίνει πολύ» προσθέτει (στην Ελλάδα θα τα βρεις αποκλειστικά στα attica και το atticadps.gr/eshop). Η celebrity manicurist ολοκλήρωσε το μανικιούρ της Naomi Campbell με ένα μασάζ όπου χρησιμοποίησε διάφορα έλαια για ν’ αρωματίσει και να ενυδατώσει τα χέρια της. «Αγαπώ το Augustinus Bader Body Oil για την απόλυτα luxe αίσθησή του» καταλήγει.

Εμείς πάλι, δεν μπορούμε παρά να προσθέσουμε ότι ποτέ δεν καταχωρήσαμε ένα μανικιούρ στη λίστα των “must try” τόσο γρήγορα!

Cover Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Alexander McQueen

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ποιός είναι ο Mr Penhaligon;

Ακμή ενηλίκων: Αυτό το νέο serum είναι must στο καθημερινό skincare!

Πώς θα δείχνεις ξεκούραστη το πρωί ακόμα κι αν έχεις κοιμηθεί ελάχιστα!

Keywords
Τυχαία Θέματα