Πρώην παίκτρια Survivor: «Είχε βγει στη φόρα η σχέση μας, είχε κάνει μεγάλο μπαμ»

Η Νάντια Ζαγκλή μίλησε στο Πρω1νό για τις συμμετοχές της σε δύο Survivor, ένα στην Ελλάδα και ένα στην Τουρκία, το ειδύλλιό της τότε με τον Τούρκο, Σελίμ, τα χρήματα που έπαιρνε, ενώ σχολίασε και τους παίκτες του φετινού κύκλου.

«Ο κόσμος με γνώρισε στο Survivor στον Παναμά το 2006 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Μετά από κάποια χρόνια, ο Αντζούν

αποφάσισε να κάνει ένα Survivor All Stars, το 2015. Κακό μεγάλο λάθος, είχα ξεχάσει πόσο πείναγα. Ήταν 23 Τούρκοι και η μόνη Ελληνίδα εγώ, δεν είχα κάπου να τα πω. Έπαιρνα τα ίδια χρήματα πάνω -κάτω με τους παίκτες που παίζουν τώρα. Στο πρώτο παίρναμε κάποια χρήματα ημερησίως, επειδή αφήνεις τη δουλειά σου πίσω και τους λογαριασμούς σου, χωρίς να υπάρχει κέρδος.

Είχα γνωρίσει εκεί τον Σελίμ, περνούσαμε ωραία, ήταν ο μόνος που μιλούσε αγγλικά και τα λέγαμε. Είχαμε έρθει πιο κοντά. Είχε βγει πολύ στη φόρα, είχε κάνει μεγάλο μπαμ. Είχα ενθουσιαστεί, ήταν και η ηλικία. Και αυτοί έβγαλαν από το παιχνίδι μια ωραία ερωτική φάση που  ήταν 100% ειλικρινής, δεν ήταν κάτι ψεύτικο.

Ο Τριαντάφυλλος μου φαίνεται ίδιος σε όλα του τα πλάνα. Λέει και ξαναλέει τα ίδια. Είναι γραφικός. Έχω φίλους που τον μιμούνται. Και εμένα με εκνεύριζε όταν πόναγαν τα πόδια μου και είχα πληγές και πεινούσα. Του Τριαντάφυλλου του αρέσει η κάμερα. Οι συμπαίκτες του το βλέπουν αυτό και τρελαίνονται. Οπότε συμπάσχω.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν ο ένας τον άλλο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα βγουν κερδισμένοι. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει καταπιεί Νίτρο. Θέλω να κερδίσει ο James και ο Νίκος. Η Καρολίνα είναι μεγάλη παιχτούρα. Πεθαίνω για Ασημακόπουλο. Αξίζει η Μαριαλένα γιατί είναι συγκλονιστική», ανέφερε η Νάντια Ζαγκλή.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: Μια μελαγχολική αποχώρηση φέρνει δάκρυα και θλίψη στα πρόσωπα αρκετών

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε το πρώτο της μπάνιο στη “Φάρμα” και προκάλεσε… ταραχή!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε τρία διαφορετικά πρότζεκτ τη νέα σεζόν η παρουσιάστρια;

Keywords
Τυχαία Θέματα