Πρώην παίκτης του Survivor ξεσπάει για τους Μαχητές: ”Ντροπή σε όσους…”

Έχουν περάσει 14 χρόνια από την ημέρα προβολής του πρώτου Survivor στην Ελλάδα και σίγουρα οι fan των reality επιβίωσης δεν ξεχνούν τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην μικρή οθόνη. Ένας από αυτούς ήταν και ο Σπύρος Σούλης που μπορεί να μην κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο, διέγραψε όμως μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον χώρο της τηλεόρασης.

Ο γνωστός διακοσμητής παρακολουθεί το φετινό

Survivor και παίρνει δημόσια θέση για τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών. Να σας θυμίσουμε ότι η Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη είναι τραυματισμένη και δεν μπορεί να αγωνιστεί, γεγονός που έχει προκαλέσει τα σχόλια των συμπαικτών της. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που την κατηγορούν ότι «πολλές φορές κουτσαίνει, αλλά όταν είναι η ώρα του φαγητού τρέχει».

Ο Σπύρος Σούλης παρακολουθώντας την αντιμετώπιση που έχει η 19χρονη παίκτρια ξέσπασε γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο twitter: «Τι άσχημο θέαμα και λάθος πρότυπο. Αντί να βοηθάνε την τραυματισμένη, να δείχνουν συμπόνοια και κατανόηση, την προσβάλουν και την κοροϊδεύουν την αδύναμη κοπέλα. Και κάνεις δεν τις σταματάει. Ντροπή σε όσους κάνουν επίθεση και ντροπή σε όσους δεν κάνουν τίποτα!».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

Φαίη: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της και το ”ευχαριστώ” στον κόσμο – ΦΩΤΟ

Πρω1νό: Η έκπληξη που ετοίμασαν στην Φαίη μας για τα γενέθλια της!

Keywords
Τυχαία Θέματα