Με δίδυμα οι δύο άντρες που τα έφτιαξαν στην Ελλάδα

20:46 9/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΜε δίδυμα οι δύο άντρες που τα έφτιαξαν στην ΕλλάδαΠαρασκευή, Φεβρουάριος 9, 2018 - 20:45

❱❱ Γνωστός πρωταγωνιστής αμερικανικού reality και ο ζωγράφος σύζυγός του όχι μόνο απέκτησαν δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά, όπως αποκάλυψαν, ο καθένας τους είναι βιολογικός πατέρας ενός από αυτά.

Ειδικότερα, ο κτηματομεσίτης Φρέντρικ Εκλουντ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο «Million Dollar Listing», είναι ο βιολογικός γονιός της Μίλα, ενώ ο Ντέρεκ Κάπλαν είναι ο βιολογικός πατέρας του Φρέντρικ Τζούνιορ,

που γεννήθηκαν στις 28 Νοεμβρίου 2017.

Οι δύο άντρες, οι οποίοι γνωρίστηκαν στην Ελλάδα το 2010 και τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν στη Φλόριντα Κις, με την τελετή να μεταδίδεται από τηλεοπτικό δίκτυο, απευθύνθηκαν σε εξειδικευμένη κλινική για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να αποκτήσουν τα πολύ ξεχωριστά δίδυμα.

Οι δύο πρώτες προσπάθειες όμως απέτυχαν, καθώς οι παρένθετες μητέρες απέβαλαν. Ο Σουηδός επιχειρηματίας και ο γεννημένος στη Ζιμπάμπουε καλλιτέχνης δεν το έβαλαν κάτω και η τρίτη προσπάθειά τους στέφτηκε με επιτυχία. Καθένας από αυτούς συνεισέφερε το σπέρμα του, ωστόσο δεν έγινε γνωστό αν τα δύο ωάρια που χρησιμοποιήθηκαν προέρχονταν από την ίδια μητέρα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα