Πώς πρέπει να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Σήμερα έχει τα γενέθλιά της η Φαίη μας και όπως θα έχεις ήδη καταλάβει όλη η σελίδα του faysbook.gr είναι αφιερωμένη σε θέματα γενεθλίων.

Και επειδή τα γενέθλια είναι μέρα χαράς και είναι πολύ πιθανόν και εσύ να αναρωτιέσαι τι να κάνεις αυτή τη μέρα των γενεθλίων σου, σού ετοίμασα ιδέες για να γιορτάσεις τα χρόνια σου…σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Κριός -> Ένας κριός θα διασκέδαζε πολύ σε μια βραδιά καραόκε! Αν δεν το έχεις δοκιμάσει η ημέρα των γενεθλίων σου είναι η ιδανική για να δοκιμάσεις το ταλέντο σου στο τραγούδι.

Ταύρος -> Οργάνωσε ένα σικ δείπνο! Φόρα τα καλά σου και ετοίμασε

ένα κλασικό δείπνο με κεριά, νόστιμο φαγητό και υπέροχη ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι -> Οι Δίδυμοι αγαπάνε τα ταξίδια γι’αυτό η ιδανική επιλογή για σένα θα ήταν να οργανώσεις ένα ταξίδι μαζί με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος -> Συγκέντρωση με φίλους. Αγαπάς τους φίλους σου και νιώθεις πως κάθε σου σημαντικήσ τιγμή πρέπει να την περνάς με αυτούς.

Λέων -> Δες μια θεατρική παράσταση. Ότιδήποτε έχει να κάνει με θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο, αστέρες του Hollywood και λάμψη είναι το στοιχείο σου!

Παρθένος -> Οι Παρθένοι αγαπάνε τη φύση! Γι’αυτό την ημέρα των γενεθλίων σου οργάνωσε μια βόλτα στην εξοχή, ένα μάθημα ιππασίας ή οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί και έχει σχέση με τη φύση.

Ζυγός -> Η χαλάρωση και η ηρεμία είναι τα στοιχεία σου. Κανόνισε να πας σε ένα ωραίο πρόγραμμα γιόγκα και χαλάρωσης σε ένα όμορφο ξενοδοχείο εκτός Αθήνας.

Σκορπιός -> Τα γενέθλιά μας πρέπει να τα περνάμε ακριβώς όπως αγαπάμε. Οι Σκορπιοί είναι πολύ συναισθηματικά ζώδια και το καλύτερο δώρο γενεθλίων για αυτούς θα είναι να περάσουν μια υπέροχη μέρα με τον/την κολλητό/ή τους.

Toξότης -> Εκδρομή με το αυτοκίνητο. Τα road trips είναι τα αγαπημένα σας ταξίδια. Πάρτε μια μέρα άδεια από τη δουλειά, οργανώστε ένα μίνι road trip και ζήστε την ημέρα των γενεθλίων σας όπως ακριβώς θέλετε.

Αιγόκερως -> Αγόρασε εισιτήρια για μια συναυλία. Είστε λάτρεις της καλής μουσικής και η παρακολούθηση μιας συναυλία είναι το ιδανικό δώρο για εσάς.

Υδροχόος -> Επισκεφτείτε ένα παλιό μπαρ! Σας αρέσει η νυχτερινή ζωή και αγαπάτε να επισκέπτεστε και να γνωρίζετε από κοντά παλιά μπαρ που είναι κρυμμένα σε σημεία που δεν μπορείς να φανταστείς.

Ιχθείς -> Οι Ιχθείς είναι ζώδια-σπιτόγατοι που αγαπάνε το σπίτι και αγαπάνε να περνάνε χρόνο με το άλλο του μισό! Αυτό σου αρέσει; Ε λοιπόν αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα